Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gibalna zabava - izkušnje? 15.10.2008 15:19:39
|
|
|
|
tojeto1
|
Evo, mi! Smo ful zadovoljni. Naš tamali hodi že drugo leto in je čist navdušen. Tudi cena je zelo ugodna. Sam ni nam najbolj všeč ko jim po telovadbi dajo bonbone -mogoče kompliciram?
|
|
|
|
RE: Gibalna zabava - izkušnje? 27.10.2008 23:29:42
|
|
|
|
matejchi
|
samo da se miga
< Sporočilo je popravil matejchi -- 27.10.2008 23:30:00 >
|
|
RE: Gibalna zabava - izkušnje? 29.10.2008 12:53:18
|
|
|
|
mml
|
Z Manco sva šli na poskusno urico v skupino <3 in 3 leta in je bila Manca navdušena, jaz pa malo manj, ker se mi je zdelo, da vaditelja ne znata ravno motivirt otrok, ampak Manca od takrat kar naprej sprašuje kdaj bo šla na telovadbo, tako da bo hodila 1x tedensko, saj je bistveno, da je všeč njej in da uživa . Cena je pa res ugodna, samo ne vem, kaj bom jaz počela tisto uro
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?