|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   turčija-konec oktobra
18.9.2008 23:50:36   
beli
Pozdravček!

Zanima me, če je kdo od vas že bil v Turčiji konec oktobra- za krompirjeve počitnice. Kako je bilo? Je še dovolj toplo za kopanje? Z majhnimi otroci v kateri kraj, hotel?
Sicer me zanima tudi Egipt, Hurgada, ampak ne vem kako je tam za otroke- naša je 3.leta. Je potrebno kakšno cepljenje, viza?
Kje priporočate, da bi se še lahko kopali?

Hvala za informacije.

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: turčija-konec oktobra
19.9.2008 6:57:54   
mojčca
Mislim, da se oktobra lahko kopate brez problema. Mi smo bili v Turčiji 13.12., pa nam je vodič rekel, če bi prišli teden dni prej, da bi se kopali še brez problema, takrat pa se je potem vode že ohladila, pa tudi vreme oz. sonček ni bil več tako močen.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 7:11:03   
naja17
Niti z Turčijo, niti z Egiptom ne boste zgrešili. Morda je razlika v tem, da v Turčiji je manj možnosti za kake prebavne motnje. Verjetno pa bo v Egiptu malenkost topleje.  V obeh primerih morate izbrati hotel z vsaj 4****, pa malo preverite kako je poskrbljeno za otroke (bazen, igrišče, animacija).
Kar se tiče vize, jo v Turčiji dobite na njihovem letališču, za Egipt pa vizo dobite že na našem letališču.
Cepljenja ne rabite za nikamor.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 9:02:38   
Nika v službi
Midva sva bila enkrat v Turčiji (Belek) konec oktobra in je bilo še zelo zelo toplo, morje je pa itak ogreto, saj ga je sonček grel celo poletje.

Brez problema lahko torej greste tako v Turčijo kot v Egipt, 3-letnica je čisto dovolj velika za tako potovanje.

Kot že omenjeno, izberite hotel visoke kategorije, mi vedno bivamo v 5*, vendar naj bi tudi 4* zadostovale za miren dopust.

Glede namestitve, pa pobrskaj malo z iskalnikom, smo že večkrat debatirali o hotelih.

Uživajte!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?