Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SSS (Stranka Staršev Slovenije) 19.9.2008 8:01:05
|
|
|
|
Hope2
|
Lahk bi bili SSSR (Stranka Staršev Slovenskih Ringarajevcev) Pred volilni boj mora obvezno bit ob polni luni, ker takrat vam noben ne more do živega in vaša domišljija dela 100/h. Izbrati je treba vsaj eno mlado kukuš oz "mladega" funkcionarja, da bo v kurniku, pardon v stranki bolj veselo in pestro. Zaščitni znak je lahko škrnicelj z luknjico za oči, ki se ga lahko natakne na glavo ob anonimnosti
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.9.2008 8:04:04 >
|
|
|
|
RE: SSS (Stranka Staršev Slovenije) 19.9.2008 8:05:21
|
|
|
|
orhideja75
|
no evo, ko jo ustanovite, se vam pridružim...že imate enga člana .
|
|
RE: SSS (Stranka Staršev Slovenije) 19.9.2008 8:49:40
|
|
|
|
mojamura
|
i'm IN!!! jaz sem tako za ampak če bomo SSSR, bodo mislili da asmo bivša sovjetska zveza za kaj se bomo pa zavzemali? oz, kaj bo naš program? dodajajte predloge: 1. Brezplačni vrtci 2. V vseh OŠ obvezne šolske omarice (take ki se dajo zakleniti), da bodo lahko nekaj knjig tudi v šoli puščali. 3. Vsaka občina, katero sestavljajo najmanj 3 vasi mora imeti najmanj en jaslični oddelek v vrtcu 4. Dvig življenskega standarda 5. Spust minimalne meje za najem kredita (koliko ti mora ostati na računu po odtegnjenem obroku kredia) na 300 € dajte še ve kakšne predloge
|
|
RE: SSS (Stranka Staršev Slovenije) 19.9.2008 10:33:24
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem tud IN Zavzemali se bomo še za: * ukinitev zaposlovanja za določen čas * mladi bodo pri zaposlovanju imeli prednost pred starejšimi * zgraditev več domov za upokojence in bistveno skrajšanje čakalnih list Danes sem bojl socialno razpoložena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?