|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.3.2005 9:55:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 10:04:51   
baguSka
Jst sm zarad teh razlogou prenehala jest tabletke po 6-ih letih..:zmeden: Sicer sm jst mela glavobole in zarad le-teh slabosti, sm pa jela druge KT. Praujo da je ponavadi tko, da se pač enostavno zamenja tabletke z drugimi. Očitno ti mogoče te ne odgovarjajo. Ali pa ti ne odgovarjajo kakšne druge!?:zmeden: Recimo Primotren al pa Cold3. Ampak po teh men ni blo niko slabo. Ni nujno da se tvoje slabosti skrivajo ravno v KT.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 10:36:52   
mujcek
jaz sem jih jedla skoraj 6 let pa res nikoli nisem imela nobenih težav. Vsi so govorili, da se po KT nekoliko zrediš ampak jaz sem se zredila takrat,ko sem jih nehala jest. Sem pa večkrat slišala, da marsikateri ne odgovarjajo in jih pač zamenjajo z drugimi.:)
V tvojem primeru pa mogoče to ni od KT, mogoče je od ostalih tablet ali pa ti kombinacija vseh teh ne odgovarja:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 10:38:57   
bobika
Jaz sem 5 let jemala cilest (ne 2-prej sem imela ene druge), pa nisem nikoli mela tako močnih težav. Bilo mi je občasno slabo, pa kak glavobol, pa čudno počutje,... Ampak verjetno ne samo zaredi tabletk.
Na žalost ti ne znam kaj konkretno pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 10:51:49   
baguSka
Men so se slabosti in glavoboli po prenehanju jemanja KT čist prenehal.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 11:11:47   
CUKRČEK
Ojla,
jaz sem pred zanositvijo jemala cilest, pa sem vmes krvavela zato sem prešaltala na stediril, s katerimi sem bila res zadovoljna. Zdaj mi je pa predpisal Logest, pri katerih imam pa kar naprej slabosti, krvavim na koncu jemanja, ko imam pavzo se pa že neha. Še malo bom počakala, ker se mora telo baje privadit na novo "stanje" in se te slabosti potem menda končajo. Če ne bom pa prešaltala nazaj na stediril, pri katerih mi ni bilo nikoli slabo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 13:56:04   
tinkamiška
Hej:)

Jst sem mela skoraj ves čas jemanja KT težave z glavoboli in slabostjo, po stedirilu sem celo večkrat bruhala. Na koncu sem jemala Femoden, ki je bil zame še kr znosen, se mi je pa res kamen odvalil, ko sem prenehala z KT.

LP,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 19:14:03   
lenika
Jaz sem jemala tabletke Cilest 5 let. Pri jemanju nisem imela kakšnih posebnih stranskih učinkov, res pa je, da sem imela nekoliko slabši apetit in sem v petih letih shujšala za približno 10 kilogramov. Pred dvema mesecema sem z jemanjem tabletk prenehala in od takrat sem se zredila za 4 kilograme, vendar do sedaj dokler nisem prebrala kakšne težave imaš ti na povezavo sploh nisem pomislila.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Cilest-močna slabost...
13.3.2005 21:14:48   
Nyah*
Hmmmmm punce, zdej ste pa se meni dale mislit...:zmeden:

Jaz sem Cilet brez tezav jemala 6 let, vzdrzevala tezo brez tezav, ko pa sem jih nehala, pred letom in pol, pa sem se zredila za kakih 5 kg, pa se moram ful pazit, da se ne bi se bolj:(:((.

Drugace pa, ce ti ne pasejo, KT pac zamenjas, toliko vrst jih je, kaksne ti bodo ze pasale.

Se vedno ne :nosecka: Nyah, ki je vceraj po 6 dneh prepodila :hudicek:.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Cilest-močna slabost...
14.3.2005 15:20:31   
Urša76
ja, morm še jaz svoj "pisker" pristavit...

sem jemala minulet kakšen teden (tega je ze skoraj 9 let...). mi je bilo tako slabo, da sem mislila da se bom kar zrušla na momente... da ne omenjam, da sva bila s takratnim fantom na morju... je ponorel, ker je moral vsake 100 m ustavit, ker je bilo meni takoooooooo slaboooooooooo, da sem samo bruhice delala povsod... :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?