Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 8:57:03
|
|
|
|
GoYa
|
Evo, jaz sem vstala :) :sloncek: nič, ker mam M. Mi pa še nimamo sončka :(
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 8:57:43
|
|
|
|
Udb
|
Jutro! Nič ne spimo - jaz gledam Živ žav!! :)-:)-:)-:)- Tako lepo je videti sončka!!!!!!!!!! Bravo sonček!! :bravo: Ta teden bo baje že okrog 20°C!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 8:59:10
|
|
|
|
GoYa
|
20 stopinj????? Ja končno!!!
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:00:05
|
|
|
|
Udb
|
Ja, Goya, v sredo bo do 16, potem pa za vikend 20!!!!!!!! Komaj čakam! Jaz sem tako bolj zmrznjen tip človeka! ;)
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:02:45
|
|
|
|
GoYa
|
Tudi mene vedno zebe, zato komaj čakam poletje al pa vsaj mal bolj toplo kot je bilo te dni. 20 stopinj bo za začetek čist ok :)
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:04:29
|
|
|
|
anajmad
|
OOOOO ste se le zbudle.Tud men gre proti koncu ta tagrda:hudicek:.Še mal upam,da jo bom tud rešena tud kmal, vsaj letos enkrat.Pr nam je res ful,ful lepo. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:05:34
|
|
|
|
GoYa
|
Se je začel tudi pri nas sonček kazat :bravo::bravo::bravo: Ste mi ga mal poslale, ne.
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:29:02
|
|
|
|
Udb
|
Kaj boste počele danes? Se boste kam odpravili na izlet? Midva bova šla nekam na kosilo, potem pa na en sprehod. Komaj čakam!
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:33:59
|
|
|
|
cuma
|
dobro jutrooo! jaz pa sem ravnokar pojedla moj zajtrk: kavica, kruh, maslo, domača slivova marmelada! zdaj pa sem vas prišla pogledat ;) jaz bom študirala, mogoče bova šla z :love: na barko...bova videla
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:39:28
|
|
|
|
ameli
|
Dobro jutro, jaz pa že 2 uri pridno študiram. Pri nas je lep sonček, ptički pojejo, tako da komaj čakam, da moj :love:skuha kosilo in da greva na sprehod. Popoldne pa me čaka velik kup za likanje:grrr: lp ameli
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:43:20
|
|
|
|
Anitka
|
Morgen! Varuška malega Timota se pokorno javlja:)-:)-:)- Danes sem z mojo mamo najeta za varovanje nečaka, ker sta ati in mamica odsotna. Zdajle bom šla malce kuhat, potem pa kakšen sprehod, izlet pa bo hitro večer, ko bo treba spat, jutri pa cel dan odsotna:( A da bo že kar 20 stopinj?:bravo::bravo::bravo: Za naša zdravja pa to sigurno ne bo prevč v redu. Sicer pa dost je zime:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:43:27
|
|
|
|
cuma
|
uau ameli, ti pa se ne hecaš! kaj pa študiraš? mene čaka še zadnji kup - slovnice!
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:50:15
|
|
|
|
ameli
|
Cuma si me pa presenetila- sploh nisem vedla točen naslov predmeta:zmeden2:! Sem šla poiskat v indeks: Planiranje in razvoj kadrov - Upravljanje s kadri.Izpit imam šele čez 14 dni, ampak vmes načrtujema z dragim male počitnice in res ne bi rada zraven vlačla vseh teh bukev! Ti pa po slovnici :ups:moja šibka stran.
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:52:43
|
|
|
|
cuma
|
povej mi ameli, a se kej težje učiš sedaj, ko si :nosecka: ? ene mi pravijo, da so ful raztresene, druge pa, da imajo ful zagon in voljo za študij od kar vedo, da pride :duda: !
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 9:57:12
|
|
|
|
ameli
|
Jaz imam ful težave s koncentracijo. Prej sem požrla knjigo brez problema, sedaj pa študiram eno stran tudi po pol ure! Povrhu vsega pa sem po službi tako utrujena, da samo spim. Ampak, bo že šlo. Po naravi sem ful trmasta in kar si zapičim v glavo, mi ponavadi uspe.
|
|
|
|
Tle pa res vse spite((((((((((( 13.3.2005 11:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Anajmad, sploh ni panike, ker sem full čvekala po MSNju z BBK in Niki5, tko da niti ne bi mogla čist redno sledit:) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?