|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tle pa res vse spite(((((((((((
13.3.2005 8:52:56   
anajmad
Al tok veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,al pa spite:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Jst prhajam počasi k sebi,vesela sem,ko je vzunaj sonček.
Fishi sorry,včeraj zvečer sem šla drito v postlo.Še enkrat,najlepša hvala za trakec,res si super:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
Kaj je zdej sotrpinke,na plano:):):):):):):):):):):):).
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.3.2005 8:57:03   
GoYa
Evo, jaz sem vstala :) :sloncek: nič, ker mam M.
Mi pa še nimamo sončka :(

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2005 8:57:43   
Udb
Jutro!

Nič ne spimo - jaz gledam Živ žav!! :)-:)-:)-:)-

Tako lepo je videti sončka!!!!!!!!!! Bravo sonček!! :bravo:

Ta teden bo baje že okrog 20°C!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2005 8:59:10   
GoYa
20 stopinj????? Ja končno!!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2005 9:00:05   
Udb
Ja, Goya, v sredo bo do 16, potem pa za vikend 20!!!!!!!! Komaj čakam! Jaz sem tako bolj zmrznjen tip človeka! ;)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2005 9:02:45   
GoYa
Tudi mene vedno zebe, zato komaj čakam poletje al pa vsaj mal bolj toplo kot je bilo te dni. 20 stopinj bo za začetek čist ok :)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2005 9:04:29   
anajmad
OOOOO ste se le zbudle.Tud men gre proti koncu ta tagrda:hudicek:.Še mal upam,da jo bom tud rešena tud kmal, vsaj letos enkrat.Pr nam je res ful,ful lepo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2005 9:05:34   
GoYa
Se je začel tudi pri nas sonček kazat :bravo::bravo::bravo: Ste mi ga mal poslale, ne.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2005 9:29:02   
Udb
Kaj boste počele danes? Se boste kam odpravili na izlet?

Midva bova šla nekam na kosilo, potem pa na en sprehod. Komaj čakam!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2005 9:33:59   
cuma
dobro jutrooo!
jaz pa sem ravnokar pojedla moj zajtrk: kavica, kruh, maslo, domača slivova marmelada!
zdaj pa sem vas prišla pogledat ;)

jaz bom študirala, mogoče bova šla z :love: na barko...bova videla

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2005 9:39:28   
ameli
Dobro jutro, jaz pa že 2 uri pridno študiram. Pri nas je lep sonček, ptički pojejo, tako da komaj čakam, da moj :love:skuha kosilo in da greva na sprehod.
Popoldne pa me čaka velik kup za likanje:grrr:
lp
ameli

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2005 9:43:20   
Anitka
Morgen!
Varuška malega Timota se pokorno javlja:)-:)-:)- Danes sem z mojo mamo najeta za varovanje nečaka, ker sta ati in mamica odsotna. Zdajle bom šla malce kuhat, potem pa kakšen sprehod, izlet pa bo hitro večer, ko bo treba spat, jutri pa cel dan odsotna:(

A da bo že kar 20 stopinj?:bravo::bravo::bravo: Za naša zdravja pa to sigurno ne bo prevč v redu. Sicer pa dost je zime:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2005 9:43:27   
cuma
uau ameli, ti pa se ne hecaš! kaj pa študiraš? mene čaka še zadnji kup - slovnice!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2005 9:50:15   
ameli
Cuma si me pa presenetila- sploh nisem vedla točen naslov predmeta:zmeden2:! Sem šla poiskat v indeks: Planiranje in razvoj kadrov - Upravljanje s kadri.Izpit imam šele čez 14 dni, ampak vmes načrtujema z dragim male počitnice in res ne bi rada zraven vlačla vseh teh bukev! Ti pa po slovnici :ups:moja šibka stran.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2005 9:52:43   
cuma
povej mi ameli,
a se kej težje učiš sedaj, ko si :nosecka: ?
ene mi pravijo, da so ful raztresene, druge pa, da imajo ful zagon in voljo za študij od kar vedo, da pride :duda: !

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.3.2005 9:57:12   
ameli
Jaz imam ful težave s koncentracijo. Prej sem požrla knjigo brez problema, sedaj pa študiram eno stran tudi po pol ure! Povrhu vsega pa sem po službi tako utrujena, da samo spim. Ampak, bo že šlo. Po naravi sem ful trmasta in kar si zapičim v glavo, mi ponavadi uspe.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.3.2005 10:01:05   
cuma
:bravo: to je lepo slišat! tvoj :duda: bo imel odločno mamico!
najbrž si moraš bolj organizirat čas (mislim : malo počitka po službi, potem pa v akcijo za študij!)

jaz končujem faks in delam poln delovnik (kar naporen šiht) pa mi že sedaj, ko še nisem :nosecka: včasih popoldan zmanjka baterij za študij. Še sreča, da sem čisto na koncu!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.3.2005 11:32:11   
Anonimen
Anajmad, sploh ni panike, ker sem full čvekala po MSNju z BBK in Niki5, tko da niti ne bi mogla čist redno sledit:)

lp,:fis:

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?