Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 18.9.2008 17:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
To je normalno
|
|
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 18.9.2008 17:53:27
|
|
|
|
hrabra miška
|
To je čisto normalno,da te pogosto tišči na vodo. Pa velike črke pomenijo kričanje.
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 18.9.2008 17:58:18
|
|
|
|
jasminčika
|
aja? to glede velikost črk nism vedla. men so pač bolj všeč! no pa mislim da ni panike. važn je odgovor.
|
|
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 19.9.2008 12:27:08
|
|
|
|
Naja30
|
V prvi nos. je bila školjka moja najboljša prijateljica. Ali pa najhujša, glede na to da sem jo kar naprej morala iskat. Resno, od začetka do konca. Pa pravijo, da je v drugem 3-mesečju boljše. Mene je skoz tiščalo.
|
|
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 19.9.2008 15:36:44
|
|
|
|
moyca
|
haha, jst sem že pozabila, kako je, ko greš v celem dnevu ene 4krat lulat, ne pa v eni uri včeraj zvečer, preden sem zaspala, sem morala 4krat na wc.noro!
|
|
|
|
RE: POGOSTO TIŠČANJE NA VODO 19.9.2008 15:40:46
|
|
|
|
jasminčika
|
ja sej. se bo treba navadit. mal še po bo tak vsega konec. js že komi čakam, sploh zato ker ne vem spola. se ga nikol, ni dalo videt.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?