Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 17:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Na kolone na cesti.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 17:29:18
|
|
|
|
Rubin.
|
Če sem kdaj jezna sem ponavadi na sebe.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 17:42:06
|
|
|
|
cukr07
|
Če grem zjutraj pred mojim od doma in on ne dvigne žaluzij. Ko pridem ob treh popoldne domov me kr v luft vrže od jeze, ko stopim v temno stanovanje. Kako krotim to jezo? V bistvu si dopovedujem, da to pač ni najbolj pomembna stvar na svetu.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 17:47:58
|
|
|
|
Rožica I
|
Besna sem najbolj takrat, ko sem nemočna ! Ker imam ponavadi ljudi okoli sebe, ki jih nočem prizadet, svojo jezo pretopim v smeh.. Histeričen ! In ko se že jočem od smeha, se drugi smejijo z mano ... Ja, saj včasih pa tečnarim do konca, da grem sama sebi na živce !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2008 17:48:50 >
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:01:03
|
|
|
|
muška
|
Jaz sem zadnje čase najpogosteje jezna, ker baje ne naredim nič prav. Za vsak feler sem kriva jaz. Karkoli predlagam, hočem pomagat, spremenit, dopolnit, je seveda zanič, in totalno BV , in redno dobivam po piskru da ni nič od mene. In ko se seveda izkaže, da pa le nisem tako zanič in da sem imela kakšno stvar prav, in bi se dosti bolje iztekla če bi bilo po moje, seveda vse tiho je bilo. Tudi če sem obrožena po krivici ni opravičila,.... Nisem samo jezna zaradi tega, sem tudi hudo žalostna in na čase prav depresivna. Ja in vse te poklone mi daje moj mož s katerim delam skupaj.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:31:44
|
|
|
|
kawasakica
|
največkrat, ko pridem iz šihta in vidim, da je stanovanje v bombi, ker sta imela moja dva veselico - od posode, igrače vsepovsod.... kaj nardim ? nič sama sem si kriva ker nikoli ne vdarim po mizi in me ne jemljeta resno
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje čase na ljudi, ki svojega dela ne opravljajo tako kot je treba. Da jih moram jaz učiti zakonodaje, desetkrat poklicat in težit, ker se ne držijo obljubljenega. Da enkrat rečejo tako, drugič drugače ali povedo samo pol zgodbe in čez en mesec izvem še drugo, manj prijetno stran. Povejte vse od začetka, hočem jasne, poštene odnose, ne megle, pa četudi izvem tudi kaj slabega že v začetku . Imam raje transparentne odnose že od začetka, kot pa zavajanje. Kako jezo obvladam? Jo moram, ker gre za dobavitelje, javne uslužbence (te moram pravzaprav pohvaliti, od vseh, ki sem jih srečala v zadnjih mesecih, sta mi samo dve dvignili pritisk, ostali so bili vir informacij in prijaznosti ). In svojo jezo skušam preusmeriti v produktivnost, torej svoje delo opravim tako, kot je treba, da se vsaj nekaj odvija po planu ter skušam obiti tiste težave na kakšen drug način. Pa sprehod v naravi mi pomaga.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 18.9.2008 18:43:17 >
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:45:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Mene pa zadnje čase boli qrac za vse.
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:51:39
|
|
|
|
Gina
|
Največkrat sem jezna na zdravnike, ker mi že zelo dolgo časa ne znajo pomagat, v bistvu nimajo pojma. Vsakič sproti me razočarajo večinoma. Nanje sem jezna tudi iz drugih aspektov, ker so naredili toliko hudega mojim znancem in prijateljem, sorodnikom, da jih malo preziram - ne vse, nekatere ful spoštujem, samo večina pa se vede, kot da ne bi sploh nič študirali nikoli. Jezna sem nase, ker se ne znam odpočit, ker sem neprestano utrujena in včasih sem jezna na lajf, da je tolk naporen.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:53:19
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo. Taki pa tudi meni dvignejo pritisk.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:57:35
|
|
|
|
ursa30
|
jezna sem, kadar moj ne pospravi za sabo v stanovanju. kaj naredim? ali ga nahrulim, da mora pospraviti, ali pa raje pospravim sama..je manj krega tako
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 18:57:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo. Taki pa tudi meni dvignejo pritisk. Meni pa ne. Meni se pa smilijo. Ker tako oni kot jaz, vemo, da so bogi in prazni.
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 18.9.2008 18:58:32 >
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 19:01:21
|
|
|
|
anadejka
|
Jest sem pa včasih jezna na cel svet ker tako noro nekam hiti in dela ljudi nečloveške, robote. Trenutno pa nase, ker sem se prehladila in mi že cel dan štema glavobol, pa nobena žauba ne pomaga. Ahh ja sej bo bolji... enkrat.
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 19:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo. Meni gre pa samo na smeh ob njih. Se pa zadrzim, malo .
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 19:08:23
|
|
|
|
Zamima
|
ko moram nekoga čakat - ZNORIM lahko
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 20:12:17
|
|
|
|
Freycha
|
- na počasne in nesposobne voznike - na butaste ljudi - na neobzirne ljudi - na mojega občasno - na službo in nekatere sodelavce - samo nase včasih kako jo krotim? zlajam se.... v avtu trobim in maham z rokami, se derem in tulim, sicer pa mora trpeti tisti, ki mi je takrat najbližji, da se zlajam, potem se pa v sekundi pomirim in se obnašam kot, da ni nič oven pač
|
|
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 20:47:12
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha - na počasne in nesposobne voznike ------------------- Ja, to pa jaz tudi ! In zraven si mislim, kakšni neki ljubimci morajo bit, če še svojega jeklenega konjička ne obvladajo ...
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2008 20:49:34 >
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 20:48:48
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kako jo krotim? zlajam se.... v avtu trobim in maham z rokami, se derem in tulim, sicer pa mora trpeti tisti, ki mi je takrat najbližji, da se zlajam, potem se pa v sekundi pomirim in se obnašam kot, da ni nič oven pač ------------------------ O, shit, to pa jaz tudi , pa sem nisem ovnovka !
|
|
RE: Na kaj ste pogoste jezne? 18.9.2008 20:50:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
- na sodelavce - jeze NE obvladujem, ampak vzamem GSM v roke in jih pošljem v kakšen rodilni organ
- na šefa - jeze NE obvladujem, ampak prekinem telefonski pogovor (če me kliče) ali omenim kakšen rodilni organ v katerem od jezikov bivše YU
- na mladiče - jezo obvladujem s slušalkami na ušesih in glasno glasbo, da ne slišim njunega vptija
- na moža - jeze NE obvladujem, ampak ga pošljem, kjer mu je mesto
- na RR oz. sama nase, ker sem sploh še tukaj - jezo obvladujem tako, da ugasnem računalnik
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?