|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kaj ste pogoste jezne?
18.9.2008 17:05:44   
Anonimen
Na kaj ste pogosto jezne in kako jezo obvladujete?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na kaj ste pogoste jezne?
18.9.2008 17:18:34   
Anonimen
Na kolone na cesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2008 17:29:18   
Rubin.
Če sem kdaj jezna sem ponavadi na sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2008 17:42:06   
cukr07
Če grem zjutraj pred mojim od doma in on ne dvigne žaluzij. Ko pridem ob treh popoldne domov me kr v luft vrže od jeze, ko stopim v temno stanovanje.
Kako krotim to jezo? V bistvu si dopovedujem, da to pač ni najbolj pomembna stvar na svetu.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 17:47:58   
Rožica I
Besna sem najbolj takrat, ko sem nemočna user posted image !
Ker imam ponavadi ljudi okoli sebe, ki jih nočem prizadet, svojo jezo pretopim v smeh.. Histeričen user posted image user posted image user posted image !
In ko se že jočem od smeha, se drugi smejijo z mano user posted image ...

Ja, saj včasih pa tečnarim do konca, da grem sama sebi na živce user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2008 17:48:50 >

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 18:01:03   
muška
Jaz sem zadnje čase najpogosteje jezna, ker baje ne naredim nič prav. Za vsak feler sem kriva jaz. Karkoli predlagam, hočem pomagat, spremenit, dopolnit, je seveda zanič, in totalno BV , in redno dobivam po piskru da ni nič od mene.
In ko se seveda izkaže, da pa le nisem tako zanič in da sem imela kakšno stvar prav, in bi se dosti bolje iztekla če bi bilo po moje, seveda vse tiho je bilo. Tudi  če sem obrožena po krivici ni opravičila,....

Nisem samo jezna zaradi tega, sem tudi hudo žalostna in na čase prav depresivna. Ja in vse te poklone mi daje moj mož s katerim delam skupaj.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2008 18:31:44   
kawasakica
največkrat, ko pridem iz šihta in vidim, da je stanovanje v bombi, ker sta imela moja dva veselico - od posode, igrače vsepovsod....
kaj nardim ? nič sama sem si kriva ker nikoli ne vdarim po miziuser posted image  in me ne jemljeta resno

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2008 18:39:37   
Anonimen
Zadnje čase na ljudi, ki svojega dela ne opravljajo tako kot je treba. Da jih moram jaz učiti zakonodaje, desetkrat poklicat in težit, ker se ne držijo obljubljenega. Da enkrat rečejo tako, drugič drugače ali povedo samo pol zgodbe in čez en mesec izvem še drugo, manj prijetno stran. Povejte vse od začetka, hočem jasne, poštene odnose, ne megle, pa četudi izvem tudi kaj slabega že v začetku user posted image user posted image user posted image . Imam raje transparentne odnose že od začetka, kot pa zavajanje.

Kako jezo obvladam? Jo moram, ker gre za dobavitelje, javne uslužbence (te moram pravzaprav pohvaliti, od vseh, ki sem jih srečala v zadnjih mesecih, sta mi samo dve dvignili pritisk, ostali so bili vir informacij in prijaznosti user posted image ). In svojo jezo skušam preusmeriti v produktivnost, torej svoje delo opravim tako, kot je treba, da se vsaj nekaj odvija po planu ter skušam obiti tiste težave na kakšen drug način.
Pa sprehod v naravi mi pomaga.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 18.9.2008 18:43:17 >

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2008 18:42:40   
Anonimen
Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2008 18:45:16   
tanikaa
Mene pa zadnje čase boli qrac za vse.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2008 18:51:39   
Gina
Največkrat sem jezna na zdravnike, ker mi že zelo dolgo časa ne znajo pomagat, v bistvu nimajo pojma. Vsakič sproti me razočarajo večinoma. Nanje sem jezna tudi iz drugih aspektov, ker so naredili toliko hudega mojim znancem in prijateljem, sorodnikom, da jih malo preziram - ne vse, nekatere ful spoštujem, samo večina pa se vede, kot da ne bi sploh nič študirali nikoli.

Jezna sem nase, ker se ne znam odpočit, ker sem neprestano utrujena in včasih sem jezna na lajf, da je tolk naporen.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2008 18:53:19   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Največkrat sem jezna na ljudi, ki imajo polno rit vsega, pa samo jamrajo in jamrajo.

Taki pa tudi meni dvignejo pritisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2008 18:57:35   
ursa30
jezna sem, kadar moj ne pospravi za sabo v stanovanju.
kaj naredim? ali ga nahrulim, da mora pospraviti, ali pa raje pospravim sama..je manj krega tako user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2008 18:57:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Taki pa tudi meni dvignejo pritisk.

Meni pa ne. Meni se pa smilijo. Ker tako oni kot jaz, vemo, da so bogi in prazni.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 18.9.2008 18:58:32 >

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.9.2008 19:01:21   
anadejka
Jest sem pa včasih jezna na cel svet ker tako noro nekam hiti in dela ljudi nečloveške, robote.
Trenutno pa nase, ker sem se prehladila in mi že cel dan štema glavobol, pa nobena žauba ne pomaga. Ahh ja sej bo bolji... enkrat.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.9.2008 19:01:48   
Anonimen

Meni gre pa samo  na smeh ob njih. Se pa zadrzim, malo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.9.2008 19:08:23   
Zamima
ko moram nekoga čakat - ZNORIM lahko user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.9.2008 20:12:17   
Freycha
- na počasne in nesposobne voznike
- na butaste ljudi
- na neobzirne ljudi
- na mojega občasno
- na službo in nekatere sodelavce
- samo nase včasih

kako jo krotim? zlajam se.... v avtu trobim in maham z rokami, se derem in tulim, sicer pa mora trpeti tisti, ki mi je takrat najbližji, da se zlajam, potem se pa v sekundi pomirim in se obnašam kot, da ni nič user posted image oven pač user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.9.2008 20:47:12   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

- na počasne in nesposobne voznike

-------------------
Ja, to pa jaz tudi user posted image ! In zraven si mislim, kakšni neki ljubimci morajo bit, če še svojega jeklenega konjička ne obvladajo user posted image ...

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2008 20:49:34 >

ROŽICA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.9.2008 20:48:48   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
kako jo krotim? zlajam se.... v avtu trobim in maham z rokami, se derem in tulim, sicer pa mora trpeti tisti, ki mi je takrat najbližji, da se zlajam, potem se pa v sekundi pomirim in se obnašam kot, da ni nič user posted image oven pač user posted image

------------------------
O, shit, to pa jaz tudi user posted image , pa sem nisem ovnovka user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.9.2008 20:50:55   
Kerensa*
  • na sodelavce - jeze NE obvladujem, ampak vzamem GSM v roke in jih pošljem v kakšen rodilni organ
  • na šefa - jeze NE obvladujem, ampak prekinem telefonski pogovor (če me kliče) ali omenim kakšen rodilni organ v katerem od jezikov bivše YU
  • na mladiče - jezo obvladujem s slušalkami na ušesih in glasno glasbo, da ne slišim njunega vptija
  • na moža - jeze NE obvladujem, ampak ga pošljem, kjer mu je mesto
  • na RR oz. sama nase, ker sem sploh še tukaj - jezo obvladujem tako, da ugasnem računalnik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.9.2008 22:35:03   
lelaval
Na taščo, ko se mi nenapovedano prikaže na šiht (oz. meni le občasno, zato pa mojemu, pa mu potem pokvari cel teden, ne samo dan user posted image - pa meni posledično tudi user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?