|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November
13.3.2005 7:19:33   
wawa
No da vidimo kako se kaj zaseda november, a bo rodoviten mesec al ne:)-:)-:)-:)-:)-....kje ste novembrske....torej novo pečene srečke nosečke....ajde hitro se javite:):):):):)

No jaz sem ena izme vas:):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   November
13.3.2005 7:50:01   
Teni_
Evo, sem tukaj. Malo bo še treba počakat, da marec mine, bo potem mogoče še kakšna zraven. Kdaj imaš prvi pregled? Jaz se bom še načakala, pa že komaj čakam.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   November
13.3.2005 7:55:14   
wawa
Ja saj vem, da jih bo do konca meseca več, ampak sem kar tako napisala, da vidijo da je tudi nas že kar nekaj:)-:)-:)-:)-
Uf moj prvi pregled, je še tako daleč, da niti ne upam pomislit kako bom odštevala dneve:)-:)-:)- mam ga 13.4---torej čez natanko en mesec:bravo:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   November
13.3.2005 8:27:01   
Teni_
No, jaz pa sem mislila, da ga imam jaz bolj pozno. Jaz ga imam 2 dni pred tabo. Se še bova načakali, ja. Meni sicer zdaj bolj hitro mineva kot v prvi nosečnosti, ko sem clo nosečnost odštevala ure, ne samo dneve. Zdaj pa za to ni več časa.:)-

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   November
13.3.2005 8:43:55   
wawa
:)-No vidiš jaz pa mam čas za odštevanje ur:)- pol veš kako je:)-:)-:)-:)-....minus en dan ...........:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   November
13.3.2005 9:14:35   
Teni_
Oja, vem. Se prav spomnim, kako se je meni vleklo, zdaj pa non-stop nekaj delam, pa skačemo okoli, pa res ni časa še o tem razmišljat.

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   November
13.3.2005 18:30:04   
Teni_
Imaš pa zgleda prva pregled. Glej, da boš poročala kako bo. To nosečnost moram zelo pazit na kg, tako, da se vsaj do 5. meseca ne bi smela zredit niti kg. Upam, da mi bo uspelo.

lP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   November
13.3.2005 18:48:53   
wawa
Ohoj, vidim da se je še ena pojavila, no smo že tri:bravo::bravo::bravo::bravo:

Moram povedat, si dobra da še vedno vodiš aerobiko, no jaz tudi še vedno plavam, pa danes sem šla tudi na izlet v hribe, pa se čist ok počutim tko da bom to še naprej počela....predvsem plavanja 2x na teden ne mislim opustiti....upam samo da nebo pikice kasneje ko bo večja zeblo saj ma voda 26 stopij:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   November
13.3.2005 18:49:46   
wawa
A ja še to Mojca a si ti sigurna da ti bo tole ratalo????

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   November
13.3.2005 18:51:57   
Teni_
Upam, da, ker imam preveč slabih izkušenj glede na kg v prvi nosečnosti. Štartala že takrat z preveliko, pa še zdaj mi jih je 10 ostalo, tako, da mi drugo ne preostane.

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   November
13.3.2005 18:57:33   
wawa
Pol pa kar lepo kopalke v torbo, pa očala za plavat, pa v bazen.......drugač te bom jaz pršla iskat pa v vodo vrgla:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   November
13.3.2005 19:00:43   
Teni_
Joj, ne, samo ne v kopalke. Vse ostalo, samo kopalke ne.

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   November
13.3.2005 19:14:04   
wawa
Pa boge kopalke:( kaj so pa zdaj narobe naredile, da jih ne maraš, ti ti ne smeš tako govorit o njih bodo jokale:(( - prov pol boš pa oblečena:)-:)-

Jah če pa kopalk ne maraš, pol bo pa treba, kilometre kar peš nabirat....

lahko ti pa prinesem svojo srfarsko obleko, pa ti pol nebo treba bit v kopalkah:)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   November
13.3.2005 19:58:46   
Teni_
:)-:)-:)-:)-:)- Ja, pa manj bo teba jest. Zaenkrat se še držim. Prvič sem se do prvega pregleda(8.teden) zredila za 2 kg, tako, da zaenkrat še vredu kaže. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Saj bom šla na morje, pa bom takrat noter spravila vso plavanje.

lP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   November
13.3.2005 20:38:05   
Teni_
Ne, nisva stari znanki, ker jaz prej nisem nič kaj sodelovala na zanositev in ovulacija. Ja, jaz bom drugič mamica. Me ravno Teja ovira pri pisanju, ker mi majico gor dviguje in žgečka. Jaz nisem bila na bolniški, ker sem brze službe in sem tako ali tako doma.

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   November
13.3.2005 21:44:09   
wawa
Ohoj no zdaj sta verjetno že obe pobegnili, pa nič zato bomo pa jutri nadaljevale...;)

No da odgovorim, tudi zame je to prava nosečnost.....

Izpite na podiplomcu boš pa že opravila...če ne letos pa naslednje leto, zato se ne obremenjuj, škoda lepih nosečniških trenutkov........pa saj veš kako je s podiplomcem da ga lahko v bistvu kar malo zavlečeš...če pa si že na koncu pa je mogoče res bolje da sedajle do novembra kar se da veliko podelaš:zmeden::zmeden:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   November
13.3.2005 21:59:11   
wawa
Ej da se namo na dveh postih menle...pojdi gor na zgornjega....tvojega

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   November
14.3.2005 9:04:43   
tincci
Živjo vsem, a se vam lahko pridružim, prvi pregled imam 31. 3. in odštevam :)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   November
14.3.2005 10:09:01   
Aja32
Oj, tudi jaz spadam sem - rok v začetku novembra. :bravo:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   November
14.3.2005 10:11:40   
wawa
No super Aja32 :bravo::bravo::bravo::bravo: cestitke, smo zdaj nekaj čvekale ene dva posta viši, kjet rudi piše november, tko da se nam lahko pridružiš, bomo vesele še nene novembrske;)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   November
14.3.2005 10:28:46   
Teni_
No, pa nas je kar nekaj. Pa verjetno še ni konec. wawa, zgleda, da imava midve najbolj pozno pregled, kaj?

LP,

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?