|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obstaja verjtnost?
18.9.2008 13:51:15   
Anonimen
pozdravljene!
imam slednjo težavico...6.9.sem z partnerjemuser posted image user posted image ...takrat je bila predvidna tudi moja ovulacija. ....včeraj sem opavila test nosečnosti pa mi je ta pokazal negativno.tako sem nestrpna da nisem mogla počakati do naslednje menstruacije.ali obstaja verjetnost da sem kljub negativnmu testu noseča?na drugo sploh več ne mislim zato sem se obrnila na vas!
že vnaprej hvala za odgovore!
lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.9.2008 9:11:59 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obstaja verjtnost????
18.9.2008 13:52:39   
Volga
Ja, seveda obstaja. vedno obsataja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2008 14:00:48   
ursa30
na koliko časa pa imaš user posted image ? če ti zamuja in ti je test pokazal negativno, potem: ali nisi noseča ali pa si test delala prekmalu oz v urinu še ni dovolj nosečniškega hormona. test naredi ponovno čez par dni.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2008 15:11:34   
full nestrpna
ciklus imam točen,na 28 dni....dobila bi jo naj zdaj kmalu.sem pa nestrpna pa nevem kaj naj pričakujem.....rada bi čimprej vedela na čem semuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 16:29:50   
KOLIBRI
12 dni po odnosu je ja prehitro, da bi že pokazalo plus.

(odgovor članu full nestrpna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 16:40:08   
sensi
Pa si res "full nestrpna".Načeloma naj bi test pokazal rezultat prvi dan izostanka m.Pri zelo redkih pa pokaže že kak dan prej,pri nakaterih pa še kak teden po izostanku ne pokaže nič,pa so user posted image .Moji prijateljici je pokaza + samo krvni test noseča je bila 1 mesec,vsi drugi testi so ji pa vztrajno kazali -.Šele po 1 mesecu ji je CB pokazal +. Je čisto odvisno od tvojega telesa-hormona.Zato bo zate najbolje,da se preimenuješ v full strpno si boš s tem veliko več pripomogla kot pa da si živčna in hočeš nekaj na silo.Pa brez zamere user posted image  verjetnost pa zmeraj obstaja,tudi ko se nam vsem zdi ne mogoče.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu full nestrpna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?