Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 17.9.2008 23:28:07
|
|
|
|
darja72
|
V šolstvu seveda...
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 18.9.2008 8:05:08
|
|
|
|
bskrle
|
mislim,da do septembra tega leta.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 18.9.2008 10:46:25
|
|
|
|
dulcinea
|
A ni blo sam do prvega septembra?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 18.9.2008 16:06:04
|
|
|
|
Gina
|
Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivično . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 18.9.2008 20:05:01
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivično . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade. A pol stare pike ne veljajo več?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 18.9.2008 21:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivično . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade. A pol stare pike ne veljajo več? To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''???
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 19.9.2008 3:39:31
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: mina07 To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''??? Ne, zaman!
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 19.9.2008 16:41:47
|
|
|
|
Gina
|
Izobraževanja ne bodo več štela (razen za nazive). Ravnatelj te bo vsako leto do 15. marca najkasneje ocenil za preteklo leto, a vam niso povedali, s točkami od 0 do 5 (podobno kot ocene do 5 ). Dobiti boš morala določeno vsoto točk. Če jo boš dobila v treh letih, boš lahko napredovala takrat, če je ne boš dobila, boš zbirala naprej. Vendar ne bo štela vsota vseh točk, ampak vsota točk najboljših treh let. Za v zdajšnji 5. razred boš morala npr. zbrati 14 točk- se pravi boš morala biti praktično vseskozi odlična. Zato ti izobraževanja ne morejo več šteti, ker niso merilo.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 11:02:20
|
|
|
|
dulcinea
|
Se pravi, če bom vsako leto (tako ko zdaj) na drugi šoli, me ravnatelj sploh ne bo ocenjeval. Al me bo uni za nazaj al kako? Pa mislim, da je to odvisno, koliko bo posameznik lezel ravnatelju v rit.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 12:14:12
|
|
|
|
Gina
|
Kdo te bo ocenjeval ne vem, vsekakor pa te nekdo bo, po moje tisti, pri katerem boš v službi tisto leto. Vsekakor imaš prav, vse bo odvisno od tega, kako te ravnatelj vidi. Ali drugače rečeno, koliko mu lezeš v rit. Kar naprej se boš morala hvalit, kolk si fajn in oh in sploh....buuuuureeeeeek.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 21:23:12
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Po starem pravilniku se bo zadnjič napredovalo s 1. 10. Tako informacijo so mi dali na naši šoli, saj bi naj tudi sama takrat napredovala.
< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 20.9.2008 21:31:32 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 21:42:21
|
|
|
|
Gina
|
A res, ker so pri nas rekli, da so dobili iz ministrstva drugačne podatke? Bom preverila še na enem koncu - itak da je čist prekratek rok - v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 21:51:18
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Obvesti me, prosim, ko izveš, ker odkrito povedano, našim nič ne zaupam. Veš kdaj smo dobili anekse? Prejšnji ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 21:54:11
|
|
|
|
Gina
|
NO, takole piše: - JU, ki izpolnijo pogoje za napredovanje do 1.9.08, napredujejo po "starem" 1.10.08 - v letu 09 (do 15. marca) se za vse JU ugotovi število doseženih točk in doseženega/pretečenega napredovalnega obdobja po "starih predpisih" - za posamezno leto se določi (prevede) komplet treh ocen: odlično, zelo dobro, dobro - glede na plačni razred, v katerega bi JU napredoval - če je JU napredoval 1.2.08 ali 1.6.08- prvo oceno dobi v letu 09 - če je Ju napredoval 1.10.08 - prvo oceno dobi v letu 2010 A vas še kaj zanima?
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 22:44:03
|
|
|
|
al1*
|
Jap, do 1.10. V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred. A v nazive bo pa še možno napredovat?
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 20.9.2008 22:50:26
|
|
|
|
krfjolca
|
Za nazive ostaja po starem.
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 21.9.2008 16:18:32
|
|
|
|
katjandraž
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Jap, do 1.10. V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred. A v nazive bo pa še možno napredovat? Tudi jaz ravnokar zbiram papirje, da bom lahko napredovala vsaj za 1 razred. Sem bila vmes skoraj 2 leti odsotna (bolniška+porodniška) in nimam ravno veliko "papirjev". Za nazive pa ostaja enako kot je bilo.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 28.9.2008 20:43:15
|
|
|
|
darja72
|
Hvala punce za odgovore. Tudi jaz jutri oddajam za napredovanje, potem pa še za naziv.
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 30.9.2008 10:57:37
|
|
|
|
nicolina
|
No, mene je tud ravnateljica zdej dala iz 1. v 3. plačilni razred, sem pa še na porodniški. Ja, tud meni so sodelavke rekle, da samo do 1.10. A da zdej nas bo pa ravnatelj ocenjeval , spet bo vsega in bodo še večje razlike in razdori v kolektivu.
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 30.9.2008 15:48:34
|
|
|
|
1ksantipa
|
No, dejte še meni neki svetovat. Moja sestra je tudi učiteljica (še bolj začetnica) in naj bi zdaj prvič napredovala za 2 razreda. Zdaj pa ne ve, a učitelj začne v ničtem razredu in potem pride v 2. plačilni razred? Koliko se potem to dejansko in konktretno pozna pri plači? Aja, pa koliko se pozna pri plači, če dobiš naziv mentor?
|
|
|
|
RE: Napredovanje v plačilne razrede 30.9.2008 17:48:33
|
|
|
|
Gina
|
Vsak plačni razred je 4% od osnovne plače. Mentor je ponavadi 2 plačna razreda, moraš v tabele pogledat, prej je bilo malo drugače. Učitelj je do sedaj napredoval v plačilne razrede, kar je drugače, kot v plačne, čeprav imata nekaj skupnega, oba sta enako plačno ovrednotena ta hip. Začne vsak v nultem pl. razredu in lahko napreduje do 5. Če gre tvoja sestra za 2 plačilna gor, potem bo napredovala izredno in to iz nultega v drugi pl. razred. Ta možnost je samo še do danes, če tega ni oddala, oz. ni tega zanjo naredil ravnatelj, ne more napredovat. Po današnjem dnevu se bo napredovalo drugače, kot sem že napisala.
|
|
|
| Stran: [1] |
strah pre porodomdvorsicl (
62%)
(
38%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!