|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   požrešnost
17.9.2008 20:57:28   
bučibači
Hojla!
povejte mi, kako se spopadate s požrešnjostjo oz. napadi lakote? sem namreč v 24 t in se mi že cel teden kar nekaj lušta, še sama ne vem kaj, nekaj, enkrat sladko, drugič, klobase,.. najprej vztrajam, pa vztrajam, nakocu pa popustim in potešim želje- groooozzzzaaaauser posted image , če bo šlo tako naprej,.... do sedaj sem šla gor 9 kg!!!  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: požrešnost
17.9.2008 21:14:36   
blackcoffee
pravkar sem maznila celo čokolado z lešniki... user posted image
kaj ti naj rečem? poslušaj svoje telo!
9 kg v 24. tednu je še vedno v meji normalnega. jaz sem imela podobne 'napade' in sem se v tednu dni zredila za 2 kg pol pa teden ali dva nič. zato jej kar ti paše.
bolje, da imaš zdaj te napade, kot pa potem, ko boš v zadnjih tednih, ko bo tudi dete pridobivalo na teži.. user posted image

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2008 21:59:55   
lelaval
Jaz sem vse 3 user posted image imela napade požrešnosti, pa se jim nisem nič upirala user posted image . Sem dobesedno žrla, kar mi je pasalo - sploh 1. in 3. user posted image sem požirala same sladkarije, v 2. pa lubenice.
Kile pa po porodu gredo dol, saj boste pridno vozile otročke na sprehodeuser posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2008 22:56:07   
yellowcrystalstar
ma ne se sekirat. jaz sem še v postelji, preden sem vstala, delala jedilnike za cel dan. user posted image potem sem pa takoj mogla pojest krožnik čokolina za zajtrk, da sem lahko sploh živela, ker sem imela kar luknjo v želodcu.

no, sicer se kil še vedno ne morem znebit, pa jem 5x manj kot v nosečnosti, ampak to je pa že druga pesem. user posted image

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2008 8:50:41   
Detece
Tudi sama sem v 26 tednu in imam cca. 9kg plusa. Prve 3 mesece sem jedla manj kot prej, zdaj naslednje tri, pa bi samo jedla. Problem je v tem, da pojem prevelike porcije. Kar ne čutim sitosti, dokler ne pojem cele gore. Jaz upam, da se bo to umirilo. Sem  pa vesela, ko so vsi mnenja, da se nisem nič kaj zredila kot v trebuhuser posted image user posted image .

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 9:23:57   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Problem je v tem, da pojem prevelike porcije. Kar ne čutim sitosti, dokler ne pojem cele gore.

Jaz pa ravno v nosečnosti ne morem veliko pojesti (zdaj v 'večjih' mesecih). Ker vedno ko pojem kosilo, me še 2 uri boli želodec, pa trebuh, pa se mi zdi, da mi ga bo razneslo. Nimam prostora več za želodec user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2008 10:12:56   
Lorencia
Jaz se tudi ob obroku zadnje tedne počutim tako "napokano", da se kar vržem na posteljo in nekaj časa počivam - pa ne pojem ogromne obroke, ampak več majhnih.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2008 11:56:10   
anckabancka
Ko sem bila požrešna sem pač jedla. Redila pa sem se v intervalih. Po 3 kile od enega pregleda do drugega. Proti koncu pa nič ali samo pol kile. Vsega skupaj 14 kg. Pa imam 14 dni po porodu še 5 kg viška.
Pa v prejšnjih dveh nosečnostih sem tudi hitro prišla na svojo staro težo in celo v minus.

Zato si kar privošči. Lahko pa ješ kakšno hrano, ki je manj kalorična (sadje, jogurti, zelenjava). Pa veliko pij. Telo včasih zamenja - da namesto žeje čutiš lakoto.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2008 15:16:46   
VRTNICA84
Jaz sem v 21. tednu in imam že od vsega začetka napade lakote oz. požrešnosti. Kar naprej nekaj jem.
Veliko krat se mi je zgodilo, da sem prišla od mize in sem že bila lačna. Do sedaj sem se zredila že za 9 kilogramov in se čisto nič ne obremenjujem z tem.

Poslušam telo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2008 15:36:56   
Mandek
Jaz teh napadov sploh nisem imela, hb. Na začetku se mi je sicer full luštalo samega mesa in to ne piščančjega, ampak tistega krvavega...kake stejke pa to bi lahk skos jedla. Pa čevapčičeuser posted image .
Pa čakala sem na napade sladkorja, ampak jih ni blo (je pa zgaga namesto tegauser posted image ), tko da mam res srečo. Mam pa zdej težave, če pojem preveč, ker me vse boli in nič ne morem (moje sedanje porcije so polovične). Trenutno sem v 36.tednu in na 5 kg plusa...user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2008 8:32:32   
Hope2
Napadov se ne bojim, ker mi ne bi škodilo pridobit kako kilo, pa da še ostane po porodu. Res pa je, da kakih ekstremnih napadov požrešnosti ni bilo, če pa je že kak bil, pa navali narode z užitkom. Brezveze vstran gledat, razvajat se je trebauser posted image . Opažam pa, da je precej hudo pri hrani, ki je pa ne smem jest, mam občutek, da bi pa tiste hrane požrla na tone. 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2008 8:38:57   
Splet.Ka
če bo šlo tako naprej,.... do sedaj sem šla gor 9 kg!!!

Pa kaj. Jej, kar ti paše. In ko boš zadovoljila svoje posebne želje, se boš počutila bolje in boš morda v naslednjem obroku lahko bolj racionalno izbirala.

Jaz si vedno pripravim vse obroke, ko še nisem lačna. Ker ko sem, je krizauser posted image  

Cvetim...

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2008 7:36:14   
PikicaStonoga
Menepošterežnost napada vzdnjem mesecu un pol ins e ji niti ne poskušam upirat! ;)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.