|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet to hranjenje dojenčkov!
12.3.2005 14:58:09   
Lu
Zdravo!

Nekaj mi ne da miru, če katera ve. Majo podojim, tudi kupčka podreva, ampak ona po ne vem 5-10 min vseeno še izbruha mlekca pa jo dam samo ležat in včasih ji tudi čez noska mlekec udari ven :zmeden:. Medtem ko se pa na eni dojki podojive ji dam ene 5 min da kupčka podreve potem se greve pa previjat. Med previjanjem tudi bruha. Bi mogla več časa počakat, da se ji mlekec lepo usede:zmeden:? Koliko pa?

Joj sama vprašanja so me, ni kaj.

lp Lu in Maja

P.S. No danes ponoči smo bili samo slabe 2 urci budni, je duda non stop ven padala. Mogoče ima katera idejo kako naj bi duda ostala not:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.3.2005 15:14:36   
ZARA
LU...mogoce bi jo prej previla,ker ji ocitno ne pase ce jo prevec rolas,pri nas je blo isto...
glede dude...jst sem ji pred usta dajala plenicko zlozeno, da je blo vse skupaj visje in je fino duda ostajala notr,spala je pa skoz na boku...
Glede polivanja pa ne vem...mogoce je to samo visek...
lp

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2005 15:18:47   
Lu
ZARA pleničko tudi jaz dajem pred dudo, samo mala glavco potem tako nazaj da, da duda ven pade.

Glede polivanja je pa tako, da je v bistvu to šele zdaj začela delat. Prej sem jo isto podojila,previla,podojila in je bilo OK.

lp Lu

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2005 16:11:10   
Tina26
Hojla Lu
Pri nas se je zacelo sele pri petih tednih bruhanje v loku in skozi nos(prej ni bilo nic). Glede na to koliko se je Nika zredila je rekla pediatrinja da gre samo za visek in da naj jo pevijam pred hranjenjem in podiram kupcke na dve minuti med hranjenjem. Kar potem izbruha je visek in ni nic narobe (kljub temu da bruha v loku).
Glede dude pa ji tudi jaz dam kako igracko ali plenici pred dudo ampak ne zaleze za dolgo.
Papa

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2005 19:14:39   
asso
Ja to o polivanju je pri nas že dolga zgodba.

Poliva tudi dve, tri ure po hranjenju. Previjem jo pred hranjenjem pa še vedno kaj zbruha in potem je čez par minut že drugo.

Glede dude pa le to, da naša je ne mara in je v njenih ustih samo par sekund. Boljši je prst.

Lp asso

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?