Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 11:58:39
|
|
|
|
gaja*
|
... da bi prestavila načrtovanje? :zmeden: Midva sva ga... Tako zelo sem bila razočarana zaradi vseh neuspehov in vsega, da sem rekla... klinc, sej sem še mlada, drugo leto... Čist zares... :ups: Nisem mogla več... Pa sem poskušala vse možne finte. Nisem šla na RR dalj časa, pa res sem manj mislila na vse, ampak ker ni uspelo, sem rekla da ne gre več tako naprej... :(:( Potem sem si že govorila da itak ni pravi čas in vse... Končno sem se potem vzela v roke!! In tako sem si postavila nove tirnice za življenje in hodim po njih... In zdaj se bom letos poročila, vsi načrti so okrog poroke... :bravo::bravo: Ampak si še vseeno ne morem kaj, da ne bi kukala na forum... Želja ostaja... LP, sem malo zabluzila, ampak sem ravno take volje.. :muca:, Galla
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 12:05:24
|
|
|
|
baguSka
|
Itak - nama ne doug nazaj. Razlog:služba. In če se ta mesc ni prjel, bomo spet prestavl. Razlog:služba. Pa nč ne morm..:(:(:(:(
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 12:06:59
|
|
|
|
GoYa
|
Mogoče boš zdaj toliko v poroki (ne boš mela cajta za drugo razmišljati), da bo še :duda: by the way ratala. Razen, če sta prestavla načrtovanje tako, da ne bo nič seksa :)- (mal se hecam) al pa kakšne KT,kondomi ipd. Kukaš pa še lahko sem gor. Mogoče boš pa kakšen nasvet za poroko rabla. Ker so tle gor tudi take, ki se letos poročijo (no, za eno vem, a ne pikica :) ) LP
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 12:18:13
|
|
|
|
Palčica
|
Draga Galla, Ne obupuj...nič nenavadnega nisi zato.Vsem se to kdaj zgodi,le da nekateri tega ne povedo na glas.Sveto verjamem,da ima vsak ki se za določeno stvar odloči vsaj en prekleto dober razlog.Ja...med seboj so si različni.Nekateri pridejo do tega,da enostavno ne poizkušajo s pravim partnerjem,nekatere kot je rekla Baguska mori služba,spet spodnose stres povezan s tisoč in eno stvarjo. In če se za nekaj res dolgo trudiš,ga ni človeka ki ga ne bi obhajali raznovrstni dvomi.Tudi jaz nisem izjema. Če se ti zdi,da z RR postajaš še bolj obremenjena pa daj,spreglej našo družbo za nekaj časa.A če želiš ohraniti stik z nami zaradi spremembe planov ne pomeni,da se z nami nimaš kaj za pogovarjat.Tudi ti imaš izkušnje ali zgolj mnenje,ki bo nekomu nekaj pomenil ali dal. Na vrsti je poroka...Super.Obrni pogled na svetlo stran.Mogoče ravno to potrebuješ.Nekaj kar odvrne misli od zanositve.In mogoče je ravno to tvoj recept. Glavo pokonci.Nič ni izgubljeno in me te zaradi tvoje odločitve nimamo nič manj rade. To pa je pravzaprav tisto kar sem ti želela že na začetku povedati.In da zaradi tvoje odločitve nisi nič manj naša. Palčica
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 13:12:44
|
|
|
|
gaja*
|
Joj, kr kurjo kožo sem dobla zarad vas... Vsaka kaj lepega napiše, pol sem pa čist adijo... Se mi zdi, da ste tu gor same take fajne :bravo::bravo:. Se res kr mal vaša počutim, čeprav vas bolj dolgo berem kot pišem... Je pa res, enkrat služba :hudicek::hudicek:, drugič spet kaj drugega... Služba drugo leto(šolsko) bo, bomo pa potem kaj načrtovali.. Letos pa poroka, pa poročno potovanje... Je pa vsaki namenjen vsaj en :duda:, a ne? To si vedno rečem, da mal volje dobim!!:sloncek::sloncek: LP vsem, pa dober tek :muca:
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 15:55:43
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)- Hvala - jst se glih z unimi medvedki iz krompirja bašm!:ups::ups::ups:
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 18:13:23
|
|
|
|
srnica
|
Galla jaz sem se tudi celo leto trudila pa nič.Sedaj sem ostala brez službe, pa sem si rekla da bom vso stvar prestavila, mogoče celo za dve leti, s pomočjo KT. Sicer pa - kaj veš, lahko pa boš ravno sedaj, ko boš na vse drugo mislila, le na zanositev ne. Mogoče pa s poročnega potovanja pridete trije. ;)
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 12.3.2005 18:27:13
|
|
|
|
mujcek
|
jaz pa ne bom nič prestavljala, ker itak nikoli ne gredo stvari tako kot bi morale, karkoli se bo zgodilo, bo že nekako...:) :muca:
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 13.3.2005 15:51:53
|
|
|
|
gven
|
draga galla! tudi mene je že po pravici povedani minilo, zato sem nehala obiskovati RR, ker so me vse zgodbe poleg moje tako razžalostile, da sem bila čist aijo. Zdej po preteku pol leta sem šl ponovno na RR, pa mislim da me spet nekaj časa ne bo, že zato ker imam vsega dovolj. Pa čeprav sem v postopku, pa bi morala biti vesela, ampak mene vse to preveč skrbi, ne morem spati... Upam da bo vse OK, ker niti pomisliti ne morem kako daleč je 26.3. da bomo videli ali bo :modri:ali ne!! Upam p na vse naj naj naj....LP
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 13.3.2005 16:05:51
|
|
|
|
gaja*
|
Upam, da se ti bo vse lepo izteklo, bom držala :miska: zate. Sej vem, dnevi se taaaako vlečejo, ko čakaš, da dol padeš! Sporoči kako bo. LP
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 14.3.2005 10:35:30
|
|
|
|
anadejka
|
Galla midva delava na :duda: že več kt eno leto.Pred kratkim sva se tudi midva odločila da se bova poročila.:duda: ne bova nič prestavljala,le mislila ne bova več toliko na to,ker itak ne bo časa zaradi vseh priprav na poroko. Čestit tudi tebi za poroko in veliko sreče!!!!
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 14.3.2005 11:13:16
|
|
|
|
Andy13
|
Galla, tvoje razmišljanje je povsem razumljivo...priprave na poroko te oz. vaju bodo kar obremenile in zdaj boš imela manj časa se obremenjevati, ker vajine pikice še ni. Če ne prej, vama na poročnem potivanju želim, da ustvarita vajinega :duda:. SREČNO! Pa čestitke za poroko, to je bil moj najsrečnejši dan! :love:
|
|
|
|
Se je že kateri zgodilo... 14.3.2005 11:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Po dolgem času sem spet tukaj in sem opazila Gallin post. Midva sva premaknila načrtovanje. Najprej sva se trudila skoraj eno leto ali še malo več, ne vem natančno, ker sem načrtno to pozabila. :) In potem sva se začela osredotočat na poroko in se odločila, da po poroki spet poskusiva in to tako, brez obveznosti. Če bo bo, prepustila se bova dogodkom in času ;) Približno pol leta sedaj načrtno ne delava na otroku in počutim se dobro, ker me nič ne obremenjuje ;) Čez dva tedna bom poročena in ringaraji sem obljubila, da se takrat vrnem na ta forum in zopet poročam, kako nama gre ;) Veselim se ponovnega srečevanja z vami. Juhu, svet je lep! In sedaj vem, kako bom postopala, dokler ne zanosim. Nobene panike, če rata rata, če ne bova imela pa pasji hotel ;) Smeh je pa pol zdravja ;) Bodite fajn punce. Čez dva tedna pa pridem in poročam vse :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?