Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 16.9.2008 22:50:16
|
|
|
|
Doll
|
Povej svoji G,ceno pa žal ne vem
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 8:45:05
|
|
|
|
smokvica72
|
Mene pa v zvezi s tem zanima: a ti naredijo samo bris nožnice, ali še kaj drugega? Vem pa, da ta test opravljajo v Dravljah -LJ, stane pa baje 37 eur.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 8:52:09
|
|
|
|
sarcy21
|
v postojni stane 9 evrov
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 12:02:49
|
|
|
|
Naja30
|
Tvoja G naj ti da napotnico in ti bo tudi ziher znala povedat, kje se dela preiskava. Upam, da to vejo.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 12:23:20
|
|
|
|
razigrana
|
Prvi pregled pri svoji G imam šele 7.10, takrat bo pa že prepozno. Sem se odločila, da grem kar v Postojno. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 13:38:37
|
|
|
|
sazi
|
Prvi pregled pri svoji G imam šele 7.10, takrat bo pa že prepozno. Kako prepozno. Streptokok B je (kolikor sem razbrala iz vseh debat in člankov) itak nevaren samo v primeru okužbe ploda med porodom. In kolikor sem razumela, v tujini, kjer te teste izvajajo presejalno, jih opravljajo šele (ne vem točno kdaj) ampak zagotovo po 30. tednu nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 14:02:00
|
|
|
|
razigrana
|
sazi test delajo med 35 in 37 tednom. Jaz pa sem že sedaj v 35 tednu.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 17.9.2008 14:06:36
|
|
|
|
sazi
|
Ops, oprosti. Nisem vedela, koliko si noseča, napisala pa si, da imaš prvi pregled pri G takrat in takrat, pa sem narobe razumela. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Kje se lahko testiram za streptokok B? 22.9.2008 19:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene nosečke še jaz bi rada vprašala nekaj v zvezi z tem! In sicer kako lahko preprečimo da se z virusom ne okužimo? Ali je edina varianta nič sexa? Resno sprašujem, ker sem imela prvič grozno dolg porod in moja G mi je sedaj predlagala po 36t tudi sex in izliv partnerjeve sperme v nožnico ki "baje" pomaga pri odpiranju in nasploh sproži porod. Sedaj nevem več kaj naj naredim, tega pa se tudi bojim da bi bilo kaj narobe in bi se okužila z virusom
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?