Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj so plavalčki najbolj "uporabni"? 16.9.2008 22:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam eno težavo in eno vprašanje. Plodne dneve (po koledarčkih) imam od 14-19.9., mislim da je danes ovulacija. Zakaj težava? Mojemu je bilo danes "malo dolgčas" in je, grr, dopoldan "Poskrbel zase", kar pomeni, da za mene ni ostalo "dobrih plavalcev" (sam pač ni vedel za ovulacijo, ker sva na začetku poiskušanja in ga nočem toliko obremenjevati z datumi..). Skratka...zdaj ne vem kaj naj storim. Najbolje bi bilo, da bi jutri , verjetno ? Vendar jutri njegovi plavalčki verjetno še ne bodo pripravljeni za spočetje novega bitjeca? Teh stvari še ne razumem najbolje, zato sprašujem. Torej jutri ali počakati do četrtka, čeprav bo verjetno že kak dan po ovulaciji?? Ne vem... 2. Vprašanje: kakšen točno naj bi bil izcedek na dan ovulacije? Po menstruaciji nisem imela izcedka, potem pa se je pojavil tak gost in nič lepljiv, prav nasprotno, kot ena "krema", tak zgoščen...In ne vem, ali naj ne bi bil lepljiv? Morda to pomeni, da ovulacije še nimam? Kot sem rekla sem bolj sveža in pomoč bo vsekakor prav prišla. Hvala!!!!
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 17.9.2008 15:30:00 >
|
|
|
|
RE: kdaj ? 16.9.2008 22:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj? Kadar vama paše. Kje pa je 100% potrjeno, da plavalci niso več plodni??? Ne vem zakaj se tok obremenjujete s takimi in podobnimi vprašanji. Uživaj danes, ta trenutek...takrat najraje rata. Pa upam, da vama rata že danes kej ušpičit.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 16.9.2008 22:23:35
|
|
|
|
*alina*
|
Vendar jutri njegovi plavalčki verjetno še ne bodo pripravljeni za spočetje novega bitjeca Tudi jutri bodo že pripravljeni....Pa srečno
|
|
|
|
RE: kdaj ? 16.9.2008 22:40:10
|
|
|
|
2 Sraki
|
Po menstruaciji, navadno cca. 8-10 dni po 1. dnevu menstruacije se začne pojavljati gosta bela snov, ki pa do ovulacije navadno postane prozorna in zelo razstegljiva snov. Ovulacijo nakazuje torej prozorna raztegljiva sluz. V tvojem primeru ovulacija šele pride, sploh če je snov še precej gosta, šele čez nekaj dni. Zelo težko se zanesemo na splošne izračune po koledarčkih, ker je vsako telo drugačno in ne moremo nekaj računat na statistiko, ki je pač neke rezultate povprečila, posamezniki pa navadno odstopamo od slednjih. Kaj več pa si lahko prebereš o simpto-termalni metodi, ki ti bo vse veliko bolj razjasnila.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 17.9.2008 8:19:45
|
|
|
|
5ra_28
|
Jaz ti lepo svetujem, da lepo tako kot običajno, brez 'delanja otrok' v glavi. Takrat rata bolj, kot pa računanje in štetje dni.
|
|
RE: kdaj ? 17.9.2008 11:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem se obremenjevala kdaj so plodni dnevi in v tistih dneh obvezno in čakala, ko nora če bo ali ne ni nastalo nič. Sem pa imela pred vsako čisto vse nosečniške znake in če mi je slučajno zamudila sem takoj naredila test, ki pa je bil vedno -. Ko mi je že mož rekel, da ni več v užitek, ker sem že čisto obsedena s temi plodnimi dnevi, sem se malce zamislila nad sabo in naredila črto čez moje navade. Na ringaraja sploh nisem več pogledala kotičko okrog zanositve, plodnih dnevov si nisem več računala in se prepustila užitkom. In ko naslednji mesec ni bilo takoj sem si malce zračunala kdaj bi naj bila in sem še malo počakala, naredila čist brezveze test, ker sem bila skoraj 100%, da ni nič, ker nisem imela niti enega nosečniškega znaka in glej presenečenje bil je +. Pri meni so bile ovire samo v moji glavi, ker sem že bila čisto obsedena s tem. Probaj na tak način mogoče bo tudi tebi uspelo.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 17.9.2008 14:10:19
|
|
|
|
tanja28
|
Hvala anomnimna, meni se je ta mesec zgodilo ravno to kar si opisovala. Psiha je močna stvar ki nam otežuje trenutke. Tako da sem se odločila da tudi jaz ne bom več računala plodnih dni, se bom prepustila bom pa brala forum in kaj pisala ker ste tukaj gor same vredu ringarajčice.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 17.9.2008 14:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v prvo zanosila takoj prvi mesec in sem tudi v drugo pričakovala, da bo tako. Ko mi sedaj prvi mesec ni uspelo sem bila zelo razočarana, ker sem imela kao vse nosečniške znake, potem pa sem dobila menstruacijo. Zato sem se ta mesec odločila, da se ne bom več nič obremenjvala in bo ko bo.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 18.9.2008 14:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moški proizvedejo na milijone semenčec in tudi če enkrat gre mimo, je odzadaj še vedno rezerva, itak pa jih bo drugi dan spet ogromno. Dovolj je itak samo eden. Sicer pa seksaj zaradi užitka. To načrtno delanje otrok zanositev prej upočasnuje kot kaj drugega, pa še dodaten stres je za partnerstvo.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 18.9.2008 15:14:24
|
|
|
|
severnica77
|
Jaz pa bi kar verjela, nekaj kar sem nekoč nekje prebrala. Bolj so plavalčki "sveži" boljše kakovosti so.
|
|
|
|
RE: kdaj ? 18.9.2008 20:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77 Jaz pa bi kar verjela, nekaj kar sem nekoč nekje prebrala. Bolj so plavalčki "sveži" boljše kakovosti so. Ja, saj to je čisto res. Samo pri zdraven plodnem moškem to ne igra nobene vloge, ker jih imajo itak dovolj na zalogi in stalno nastajajo. Je pa "svežina" pomembna, če je s plodnostjo kaj narobe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
sem proti (
32%)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!