|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ITM in zanositev
16.9.2008 18:06:33   
Anonimen
Zdravo punce user posted image

To sem našla na eni internetni strani pod kako zanositi:

Achieve your ideal weight Having too much or too little body fat can cause irregular or infrequent ovulation. “Women whose body mass index [BMI] is between 24 and 30 are most fertile,” Domar says.

Moj indeks telesne mase (ITM) je 20,7 in sem zanosila po 2 letih, zdaj po 1 letu ni pa še nič.

Kaj si ve mislite o tem? Pravzaprav me bolj zanimajo mnenja iz vaših izkušenj: kakšen je vaš ITM in kako hitro vam je uspelo zanosititi oziroma koliko časa se že trudite?

Najlepša vam hvala za odgovore.

Želim vam čimveč user posted image  ter zdrave user posted image .

Pozdravček  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ITM in zanositev
16.9.2008 18:17:00   
Anonimen
Jaz verjamem, da to velja le za tiste, ki imajo ITM pod 20 in nad 30. Vse vmes je pa naključje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ITM in zanositev
16.9.2008 19:23:13   
LunaLuna
Jaz verjamem, da je tudi pri tem nekaj resnice. Sem že tudi slišala, da so imele ženske premalo kg, pol so se pa zredile za kakšni dve ali tri in so takoj zanosile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!