Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stane ICSI pri Rešu? 16.9.2008 20:52:03
|
|
|
|
ledenka
|
ICSI je 1000 EUR, zdravila pa odvisno od doze - 300 do 500 EUR
|
|
RE: Koliko stane ICSI pri Rešu? 17.9.2008 8:16:13
|
|
|
|
Inti_07
|
Superca ledenka hvala ti za informacijo ! Vsak pravi drugače, pol pa se res ne ve kaj je res in kaj ne!!!
|
|
|
|
RE: Koliko stane ICSI pri Rešu? 17.9.2008 8:23:49
|
|
|
|
ledenka
|
Reš ima znan cenik. 800 je IVF, 1000 je ICSI zdravila so odvisna od doze, če imaš najmanjšo, je malo manj kot 300, in potem do 500 ali malo več, če rabiš veliko dozo. lahko opraviš tudi vse ostalo samoplačniško - prvi pregled, spermiogram ali pa imata za to napotnico.
|
|
RE: Koliko stane ICSI pri Rešu? 17.9.2008 11:18:39
|
|
|
|
anci banci
|
bom tudi jaz potrdila ceno, katero je dala ledenka.. meni je sicer rekel da je 1010 EUR +300 zdravila
|
|
|
|
RE: Koliko stane ICSI pri Rešu? 23.9.2008 10:00:12
|
|
|
|
sonch
|
Mene pa zanima, če so ti postopki za plačati pri dr. Rešu, tudi če imaš napotnico? Ali niso 3 je postopki zastonj? Pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?