Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 15:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz. Bi me bilo sramvpisat, da vozim neka zarjavela jetra, ko pa me vsi vidijo, da otroke pripeljem v vrtec v 5x dražjem avtu.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 15:18:20
|
|
|
|
kalbo
|
Očitno nas je več "poštenih"
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 15:18:55
|
|
|
|
Udb
|
Jaz sem napisala po pravici. Tako kot vse ostalo. In zato bo OD minimalen, vrtec pa bliz max. Mam pa mirno vest.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 15:22:32
|
|
|
|
Andre
|
Pa saj realna vrednost niti ne vpliva toliko na višino cene vrtca, če imaš premoženje (sem ne šteje nepremičnina, v kateri bivaš) manjše od 45.000 EUR to ne vpliva na razporeditev v plačilni razred. Če pa je premoženje večje kot to, pa plačaš en razred več. Mi smo tudi vpisali realne cene za oba avta, pa to ni nič spremenilo, res pa je, da nimamo vikenda, jahte, premoženja v delnicah itd
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 16:39:38
|
|
|
|
benika
|
Tudi jaz vpišem kar realno vrednost avtomobila.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 18:15:44
|
|
|
|
lelaval
|
realno vrednost
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 18:21:44
|
|
|
|
Piruri
|
Do sedaj sem vedno...no, glede na leto (ker z leti avto izgublja vrednost)...me pa moti, ker moram to vsako leto na novo pisat, tudi če je avto isti in vreden manj kot prejšnje leto...
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 20:10:46
|
|
|
|
bskrle
|
Mož pokliče v različne trgovine, tam povedo, koliko je avto realno vreden. tisto pol vpišemo.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 20:39:56
|
|
|
|
čaki
|
nekje na okroglo, kolk naj bi stal
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 16.9.2008 20:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož pokliče v različne trgovine, tam povedo, koliko je avto realno vreden. Lahko tudi na avto net pogledas.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 17.9.2008 8:33:29
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Vpišem, ja. Itak se letos veselo smejim, ker jim je zgleda v naši ljubi občini nekaj kapnilo v glavo, in so končno začeli malo bolj relano razmišljat. Pač ''samohranilke'' nimajo več skoraj zastonj vrtca, ampak se jim v izračun vrtca šteje tudi preživnina in se vse skupaj deli z 2. In kar na 1x je bilo ogromnoooo prostih mest v vrtcu. Za 30€ bi otroke še poslale tam tja, za 200€ pa več ne.
|
|
|
|
RE: Vloga za zmanjš. plač. vrtca - vpišete re... 17.9.2008 14:46:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, lepo, me veseli, da nisem samo jaz taka "koza", ki vpisujem realne podatke. Ko tule pri nas naokrog sprašujem, so vsi socialni problemi, vozijo se pa z avtom, ki presega 2x vrednosti mojega. Pa že moj ni slab (cca. 15K€). Hvala. Le tako naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?