Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 11.3.2005 22:43:49
|
|
|
|
pika8
|
Teh 10 dni sem preživljala pravo nočno moro.Prav vse je šlo narobe.Najprej sem začela krvavet:nosecka::((,pa so mi to ustavli.Pol je mala zbolela za slinavko in je bla tak hudo sitna:(( (od bolečin),da sem jo cele dneve prenosla.Spali smo 2-4 ure na noč.Posledica tega je bla,da sem ponovno začela krvavet in to močno,da sem mogla nazadnje v sredo iti na čiščenje.Zdravnik mi je rekel,da bi bla nosečnost zelo rizična in bi jo mogla preležat.:zmeden2:Ob vsem tem sem si zdravla še pogrižene zize,ki so se mi gnojile. Pa še sin je enemu sošolcu ki je imel tvore nesel zvezke in seveda je prinesel še od njega dva velika tvora.Še z njim sem mogla hodit k dohtarju.Že sama s sabo sem imela dosti dela,pol pa še mala dva..... Še zdaj ne morem dojet,da mojih :duda::duda:,ne bom nikoli vidla:((:((:((.KAk naj se sprijaznim s tem???? Nikoli nisem imela nobenih niti podobnih težav,zdaj pa tako sr...Mogoče pa sem bila preveč pod stresom.Ne vem kje se je lahko tak hudo zalomlo.Nikoli ne bi pomislila da bi se lahko meni zgodilo kaj takega. Mogla sem malo pojamrat,ker res rabim malo tolažbe. Sicer pa sem zadnje čase res samo jamrala,ko pa mi je res šlo vse narobe. Za dežjem vedno posije sonce,pri nas je še vedno malo oblačno,ampak včasih zdaj že malo pokuka tudi sonček. Bo že boljše???!!!:zmeden::zmeden::zmeden2:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 11.3.2005 22:48:03
|
|
|
|
total
|
Seveda da bo,ne sekiraj se :bravo: Lp:sloncek:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 11.3.2005 22:55:14
|
|
|
|
TaRe*
|
:angel::angel::angel:sej bo:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 11.3.2005 22:58:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej Pika, sem se že spraševala, kaj je bilo potem s tabo. Nič lepega, vidim. Po moje ne obstajajo besede, ki bi te lahko potolažile, čas pa resnično celi rane. Drži se!:rozica:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 12.3.2005 6:53:07
|
|
|
|
puri
|
Pika8, žal mi je, da ti je šlo toliko stvari narobe (ko se enkrat začne, se včasih res kar ne neha, ane) Jaz preživljam podobno kot ti, tako da te čisto razumem, kako se počutiš:( Tudi za nas bo spet posijalo sonce, boš vidla! lp
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 12.3.2005 7:38:38
|
|
|
|
anajmad
|
Hudo je in mislim,da si ti v takšni situaciji,da ne vidiš izhoda.Tudi jst sem mislila pred 8 leti,ko sem imela ss in potem čiščenje,da hujše ne more biti.Non stop sem se obtoževala,z možem sploh nisva prišla na isto frekvenco,v glavnem bilo je zelo hudo....vsaj takrat sem mislila. Ampak,ko mi je avgusta 2004 umrl sinček,sem zelo občutila -kaj je bolečina.Tega se ne da primerjati.Toda pobrala,oz.pobrali smo se nekako skupaj.Pri meni je bilo še toliko bolj hudo,ker jst sem mojga:angel:čutla v trebuhu,slišala,ko se je rodil in dva dni upala,da bo preživel. Jst vam svetujem vsem skupaj,ki ste doživele ss,veliko se pogovarjajte,s komerkoli,kdor vas bo poslušal,ker le tako boste lažje bolečino prebrodile.Jst sem tudi mislila takrat pred 8 leti,da hujše ne more biti:(,ampak drage moje obstajajo še hujše stvari.Zato le pogumno naprej:rozica:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 12.3.2005 10:27:14
|
|
|
|
mtd
|
drži se, saj si močna!!!!:rozica:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 12.3.2005 11:45:27
|
|
|
|
HuAnita
|
Že s tem, ko si nam tole zaupala, je boljše, ne?:rozica:
|
|
|
|
Ko ima hudič mlade jih ima več!!!! 12.3.2005 12:06:40
|
|
|
|
Mojca20
|
:angel::angel::((:((:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......