|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so vas poslali na infuzijo ?
16.9.2008 13:04:07   
Lorencia
Mene pa zanima, tiste nosečke, ki ste v nosečnosti imele bližnje srečanje z bruhanjem in posledično infuzijo - kdaj se je vaša G. odločila, da vas pošlje na infuzijo in na podlagi česa ( koliko dni bruhanja itd ).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so vas poslali na infuzijo ?
16.9.2008 13:39:30   
glen
Če ti v želodcu n eostane nič, tudi voda ne, te dajo na infuzijo.
Jaz sem bila v 9 ted.,sem pa bruhala vse, tudi na prazen želodec ko nisem nič jedla in nič pilauser posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2008 13:40:36   
Anonimen
Takrat ko je velika možnost dehidracija,torej ko ne moreš niti pit oz. vse zbruhaš.Hrana ni tako pomembna

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2008 14:03:23   
Mijavček
Ja, mene je poslala na podlagi krvne in urinske slike.
Ker tud vode nisem mogla več pit, sem imela premalo natrija, pa v urinu ene ketone al kaj jaz vem, vglavnem oni iz tega vidjo, da si dehidrirana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2008 14:05:46   
Mijavček
Aja, še to... mislim, da bolj kot koliko dni bruhanja je pomembno kolikokrat na dan bruhaš (jaz sem 3-4x) in posledično, kaj sploh obdržiš notri. Aja, pa jaz sem shujšala za 4 kile v parih tednih.

Upam, da ti slabosti hitro minejo. to je pa res grozno... kar nočem se spomnit.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2008 14:11:13   
Lorencia
No pri meni je tako, da že 4 dni bruham vse do večer ( cca 4 - 5 x )...na kar se mi zvečer izboljša stanje, da lahko kaj pojem in popijem, vendar zjutraj se ponovno začne bruhanje.

Že v osnovi imam za svojo višino malo kg ( 175 cm /55 kg )..zdaj pa sem še šla 2 kg v teh dneh dol ( sicer vem, da je to predvsem tekočina in da ta 2 kg lahko dobim hitro nazaj, če ne bom bruhala ).
Tako, da dejansko telo mi zvečer zadrži hrano in tekočino...le do večera ne.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2008 14:34:43   
Mijavček
Ko boš imela pregled pri G, bodo že na krvni sliki in urinu vidli, če si "zrela" za infuzijo. Jaz sem tako bruhala več kot en mesec, preden so me dali na "flašo". Sem imela pa tudi zelooo malo kil. Preduser posted image  50, med obdobjem bruhanja pa 46 kg. Visoka 162 cm.
Meni so rekli, da hrana ni tok pomembna kot tekočina. Potrudi se čimveč pit. Če ne gre drugače po požirkih.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2008 14:46:17   
Lorencia
Jaz sem imela včeraj pregled in je rekla G. če bom še dalje bruhala naj jo pokličem, in bo me poslala na infuzijo.
Vendar, ne vem kaj pomeni - če bom še dalje bruhala...koliko dni je mislila, da morem bruhati - preden jo pokličem.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?