Medeja75
|
Pozdravljene.. Vceraj sem bila pri gin. in sem kar malo zalostna. Prejsnji cetrtek, 11.9. sem imela PDP. Hvala bogu, da nisem rodila prejsnji teden, ker sem imela eno zoprno virozo in sem ves cas lezala. Pridno seveda hodim na preglede. Vceraj mi je pa gin. rekla, da je treba porod sproziti po enem tednu. Torej, da imam casa se do cetrtka, da se samo zacne. Naj omenim, da imam CTG super (ga vsi obcudujejo), gibi so tudi tako, kot morajo bit in z mano je sedaj vse ok. Rekla je, da se pac ne caka vec in to naredi (torej, da je na splosno tako). Seveda je pa omenila tudi to, da se o tem odloci porodnicar. Zdaj me pa zanima. Ali morda katera ve, kaksno prakso imajo v Postojni. Ni mi namrec jasno, kako so sle nekatere punce tukaj na forumu vec kot 7 dni cez rok, ce pa ta moja gin. zatrjuje, da to pa ne (ne glede na to, da je vse ok). Ali mislite, da v Postojni tudi sledijo temu, da sprozijo umetno ne glede na to, da je vse ok? Saj se nocem delati pametno. Pa seveda vem, da bom enkrat mogla rodit. Ampak, zakaj bi nekaj forsirali, ce se ni pripravljeno?!?! PA se to... Vceraj mi je gin. pri pregledu porinila notri prst, da je pogledala, ce sem kaj odprta (sem 1 cm, kot ze prejsnji teden). No, ampak sedaj mi je pa se nekaj naredila. Je rekla, da bo malo bolelo (kar je kar precej) in, da bom mogoce imela malo rjavega izcedka. Nekako cudno je notri migala s prstom in tisto je bolelo ko hudic. Potem sem pa doma precej krvavela in se danes imam rjav izcedek. Kaj za vraga je pa to sploh pocela?? Ce bi vedela, da bo tako cudno, bi jo vprasala oz. sem pricakovala, da bi mi v tem primeru ze sama povedala. Tako pa nisem hotela tezit in sem pac potrpela. Nisem strokovnjak, ampak nad to mojo zdravnico sem vcasih kar malo razocarana. Hvala za vasa mnenja in lep dan! Medeja
|