|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprožitev poroda
15.9.2008 12:30:49   
pety78
V kolikšnem času po predrtju mehurja se mora otrok roditi? Moji prijateljici so ga predrli ob 7. zjutraj, popadkov še vedno ni. Odprta pa le en prst. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprožitev poroda
15.9.2008 12:32:57   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

V kolikšnem času po predrtju mehurja se mora otrok roditi? Moji prijateljici so ga predrli ob 7. zjutraj, popadkov še vedno ni. Odprta pa le en prst. user posted image

Uf, takole na daljavo pa ne bo šlo. user posted image

Moj primer: Ob 8-ih predrtje mehurja, odprta en prst. Ob 12. našopanje umetnih popadkov, ker mojih ni bilo, ob nekje 12.30 prvi popadki, ob 16.01 rojstvo.

Mislim, da je tak potek, kot je pri prijateljici, kar v redu.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2008 12:38:21   
pety78
Saj je že na umetnih. 12.6. je prvič dobila tabletko za mehčanje materničnega vratu, 13. je šla v porodno, pa nič, kljub umetnim. Včeraj zopet tabletko. Sprožiti ji pa morajo zaradi previsokega pritiska.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2008 12:39:53   
Volga
Tablet pa ne poznam, jaz sem dobila takoj šus direkt v žilo. In je delalo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2008 12:42:36   
Leiah
pri meni so tudi predrli mehur npr. okrog 9h pa potem dodajali umetne popadke, pocasi so me "raztegovali" (prisla sem tudi samo 1cm odprta) da sem se odpirala in otrok je prisel na svet ob 16.16h, tako da po kolikem casu bi moral otrok priti na svet pa res ne vem.
Tvoja kolegica ima se cas user posted image

Lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2008 12:47:02   
pety78
Vem, da sem brala, da je ena meja. Da naj otrok ne bi bil na suhem več kot 12 ur? Ne vem pa točno, koliko ur.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2008 12:48:17   
BLAŽIKA
Jaz sem prišla ob 7 zjutraj v bolnico, ob 9 so mi predrli mehur, ob 11 priklopili umetne, do 15 nisem bila odprta niti za en cm. po 16 velik napredek in sem potem rodila ob 18 uri zvečer. Nič ne skrbi še ima čas, sicer pa je verjetno cel čas priklopljena na ctg in poslušajo otročka, če bi padel v stisko.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2008 12:56:11   
anckabancka
Naš zadnji fantek se je rodil 3 ure po predrtju mehurja. S tem, da sem prišla tja že 3 cm odprta.

Ko so mi predrli mehur so se začeli moji popadki, ki so se počasi stopnjevali. Pol urce pred rojstvom pa so dodali še malo umetnih in potem je bilo ekspresno.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 13:01:00   
alea01
Živjo!

Meni so predrli mehur ob 13.00. Čakali smo na moje popadke, ki jih ni bilo in ob 14.00 sem začela dobivat umetne popadke. Umetni popadki si niso sledilo kot bi morali in se tudi zelo počasi odpirala in šele ob dodatku protibolečinskega zdravila ob 17.00 so se normalizirali in sem potem rodila ob 19.20 uri

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.9.2008 13:02:11 >

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2008 15:20:17   
pety78
Mi je javla, da gre na CR. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......