Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maska za lase, home made 14.9.2008 16:58:20
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Salja Olivno olje in jajčka, naj proba katera, ful maš mehke lase, sem že sprobala in je
|
|
RE: Maska za lase, home made 14.9.2008 16:59:54
|
|
|
|
Felicita
|
jap, res, odlična maska. jaz si jo poleti na morju delam, da nimam čist bogih las... edin smrdi mi ampak je vredno potrpet. aja, pa za tiste ki mate mastne lase - nanestite samo do tja, kjer se lasje ne dotikajo lasišča...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Maska za lase, home made 14.9.2008 17:35:45
|
|
|
|
Blueberry
|
Kako dolgo pa imaš to na laseh? Tako dolgo dokler si vtiraš, potem pa si še s šamponom opereš? LP
|
|
RE: Maska za lase, home made 15.9.2008 9:35:01
|
|
|
|
ursa30
|
to daš eno jajce? rumenjak in beljak skupaj? koliko olja? koliko časa imaš to gor? se nanese masko pred ali po šamponiranju? bi sprobala rada
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.