Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 13:56:24
|
|
|
|
Skye
|
dispy nič obupati....veš tukaj nas je dosti ki delimo isto usodo in se mesečno srečujemo z to :hudicek: M..........morš razmišljati pozitivno in se ne preveč obremenjevati in videla boš, ko boš najmanj pričakovala boš zagledala :modri::roza: držim :miska::miska::miska::miska: zate, da bo to čim prej.
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:00:01
|
|
|
|
dipsy1
|
Saj vem..... hvala! Mi je kar malo lepše pri srčku, ko sem prebrala, da vas je kar nekaj s takimi težavami (:hudicek:)!!! Ampak toliko težje mi je , ker so v službi zraven mene tri :nosecka:, saj jim ne zavidam, sem vesela za njih .... ampak vseeno malo žalostna!!
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:01:58
|
|
|
|
Skye
|
čisto razumljivo...tud mene stisne pri srčku ko zagledam kakšno :nosecka:...ampak sem takoj zopet dobre volj, saj vem, da če je njim uspelo ni :hudicek: da tud meni ne bo:)
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:06:02
|
|
|
|
dipsy1
|
Kako dolgo pa se vidva trudita :nosecka:?
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:07:17
|
|
|
|
puri
|
Dipsy1, men je tut pri drugem :duda: trajalo pol leta, da je ratalo,.....saj bo, boš vidla! Držim pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:07:37
|
|
|
|
Skye
|
tud od oktobra;)
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:12:41
|
|
|
|
dipsy1
|
Moram priznat, da ste mi kar malo polepšale vikend :). Zdaj pa moram spet malo delat, če želim ob treh domov, k mojemu sončku!!!! Lep vikend vsem Tistim, ki še nismo :nosecka: - enkrat pridemo tudi me na vrsto
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:20:46
|
|
|
|
TANTRA
|
Seveda leto 2005 je rekordno in najlepša vzpodbuda, da vse ki še niso bodo letos srečnice....:bravo::bravo::bravo: Imam veze tam :angel: in sem že naročila k vsaki enega posebnega :angel:, :rozica::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:22:30
|
|
|
|
pika74
|
Pa ja de. Letos nam bo vsem ratal od fosilk do tamladih 8)8) :rozica::rozica::miska::rozica::miska::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:27:18
|
|
|
|
TANTRA
|
Seveda!!!!!!:miska::miska::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nama pa še kar ne uspeva!!!! 11.3.2005 14:28:35
|
|
|
|
Skye
|
tako se govori :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.