|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPALNA VREČA
13.9.2008 19:57:17   
damjanaf
Kdaj dati  otroka v spalno vrečo oz. če sploh? Ali bo vreča "pomagala", da se z njo ne bo mogel preveč obračati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPALNA VREČA
13.9.2008 20:02:40   
vcugmas2
Naš malček je v spalni vreči že dober mesec. Priporočljiva je predvsem v hladnejših dneh, kajti dojenčka ne moreš pokriti z dekico, ker jo takoj zbrca z sebe. No vsaj naš.

(odgovor članu damjanaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 20:11:09   
aleži
Moja je stara 6 m in sem jo ravno včeraj dala v spalno vrečo, ker se je premetavala, odkrivala.....

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2008 20:23:23   
hijenca
Mi imamo čmrleka v spalni vreči od drugega meseca dalje. Je bil tako aktiven in se je zmeraj odkril, ko mu je bilo hladno pa je jokal. Danes sem ga dala v malenkost debelejšo spalno vrečo,  ker je malo hladneje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2008 20:33:31   
tamala_82
Pr nas se pa spalna vreča ne obnese, ker se čist zaveže not user posted image se tako prevrača, kotalinka po pojstlci,  da je bogi revež čist zavezan na konc ... ne vem, kako bomo, ko bo hladnej user posted image user posted image kakšen "recept"? 

(odgovor članu damjanaf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2008 22:02:26   
botrca
Tudi naš Jan je od 4. meseca v spalni vreči (zdaj jih ima 9), ker ni šans da je pokrit vse zmeče s sebe. Čez poletje je ni imel, zdaj ko pa prihajajo hladni dnevi bo zopet v njej. Pa tudi jaz boljši spim, ker vem da mu je toplo in da je pokrit.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2008 18:34:57   
kajajaka
Našo damo v vrečo le za v voziček - za na sprehod v takih dneh, kot je današnji. Ker je za zimsko "termo" vrečo (ki smo jo dobili z vozičkom) še pretoplo.

V postelji jo s kovtrčkom pokrijem, ker se pa tudi včasih odkrije, jo imam pa v frotirastem spalnem pajacu, ki je malo toplejši (pozimi bo pa v plišu).

Ker imamo vedno v stanovanju 20-22 stopinj, je ne oblačim ali pokrivam pretirano.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!