Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Učinkovito čiščenje tepiha? 13.9.2008 18:42:44
|
|
|
|
malania
|
Mi imamo doma sesalec od Vorwerka (še nek star model), pa pride zraven tudi tak nastavek za tepihe čistit. Posuješ po tepihu nek tah bel prah, ''posesaš'' s tistim nastavkom (v bistvu tisto ne sesa, ampak nekako zmelje tisti prah po celem tepihu...). No na koncu pa vse skupaj navadno posesaš. Moja mama je s tem kar zadovoljna, čeprav ga čistimo bolj poredko in ga nesemo ven na teraso (pač imamo preveč stvari naloženih na ubogem tepihu, tako da je treba reveža razbremenit).
|
|
|
|
RE: Učinkovito čiščenje tepiha? 13.9.2008 18:46:40
|
|
|
|
malania
|
Spet jaz Občasno čistimo tepih tudi s tistim Vanishom za tepihe. Imamo bež barve tepih, tko da se vse pozna, če kaj popackaš. Samo če preveč drgneš samo eno packo lahko nastane tista packa bolj bela kot cel tepih - no, saj to vsaj pomeni, da je čistilo učinkovito
|
|
|
|
RE: Učinkovito čiščenje tepiha? 13.9.2008 20:22:43
|
|
|
|
malecka
|
Ja to sem se jaz spraševala pred eno uro, ko mi je mali pobruhal itison v dnevni sobi. kako smrdi, pa sem šla takoj drgnit..........
|
|
RE: Učinkovito čiščenje tepiha? 13.9.2008 20:48:24
|
|
|
|
anckabancka
|
Moževa starša sta dala vse tepihe (perzijske) očistit in na novo zarobit v čistilnico. Tepihi so sedaj kot novi.
|
|
RE: Učinkovito čiščenje tepiha? 14.9.2008 9:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Probala vse možno. Porabla ure in ure časa na kolenih ribajoč. Zdej ga dam 2xletno v čistilnico. Se mi preprosto ne da. Pa še ni šans da ga tako spucaš kot oni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?