|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Učinkovito čiščenje tepiha?
13.9.2008 17:32:54   
Nasy
V dnevni imamo velik tepih (ala perzijski), sicer ga pogosto sesamo a se kljub temu s časom nabere umazanijauser posted image Kako se ga očisti na čimbolj enostaven način? A še obstajajo tiste pene in koliko so sploh učinkovite?

Hvala za odgovore!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Učinkovito čiščenje tepiha?
13.9.2008 18:42:44   
malania
Mi imamo doma sesalec od Vorwerka (še nek star model), pa pride zraven tudi tak nastavek za tepihe čistit. Posuješ po tepihu nek tah bel prah, ''posesaš'' s tistim nastavkom (v bistvu tisto ne sesa, ampak nekako zmelje tisti prah po celem tepihu...). No na koncu pa vse skupaj navadno posesaš.
Moja mama je s tem kar zadovoljna, čeprav ga čistimo bolj poredko in ga nesemo ven na teraso (pač imamo preveč stvari naloženih na ubogem tepihu, tako da je treba reveža razbremenit). user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 18:46:40   
malania
Spet jaz user posted image

Občasno čistimo tepih tudi s tistim Vanishom za tepihe. Imamo bež barve tepih, tko da se vse pozna, če kaj popackaš. Samo če preveč drgneš samo eno packo lahko nastane tista packa bolj bela kot cel tepih user posted image  - no, saj to vsaj pomeni, da je čistilo učinkovito user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2008 20:22:43   
malecka
Ja to sem se jaz spraševala pred eno uro, ko mi je mali pobruhal itison v dnevni sobi. user posted image user posted image kako smrdi, pa sem šla takoj drgnit..........user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2008 20:48:24   
anckabancka
Moževa starša sta dala vse tepihe (perzijske) očistit in na novo zarobit v čistilnico. Tepihi so sedaj kot novi.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2008 21:12:42   
lotoska
Sej ne da bi se hvalila s tem, ker se tako res ne dela, ampak sama sem en star manjši perziski tepih kar v pralnem stroju oprala, na programu za svilo in brez centrifuge, pa je res kot nov, v resnici je pa star okoli 50 let.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2008 9:27:05   
Anonimen
Probala vse možno. Porabla ure in ure časa na kolenih ribajoč. Zdej ga dam 2xletno v čistilnico. Se mi preprosto ne da. Pa še ni šans da ga tako spucaš kot oni.

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?