Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 12:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj. Ne ni treba kupiti novega sesalca. Lahko z usti potegneš, tako jaz delam, ker se mi neda vedno sesalca vlečt. Drugače pa poglej,če se ti pri sesalcu lahko zmanjša moč.
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 12:40:31
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj. Ne ni treba kupiti novega sesalca. Lahko z usti potegneš, tako jaz delam, ker se mi neda vedno sesalca vlečt. Drugače pa poglej,če se ti pri sesalcu lahko zmanjša moč. kaj potegneš z usti, prah? Tega pa res zdaj ne razumem
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 13:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj. Ne ni treba kupiti novega sesalca. Lahko z usti potegneš, tako jaz delam, ker se mi neda vedno sesalca vlečt. Drugače pa poglej,če se ti pri sesalcu lahko zmanjša moč. kaj potegneš z usti, prah? Tega pa res zdaj ne razumem Ma ne. Smrkelj z nosa,pa nč ne gre v usta k se ustavi v unmu nastavku.Baby vac je za nos,ne za prah.
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 13:26:14
|
|
|
|
Naty*
|
Js mam tud 2200W sesalec. Dam moč na najnižjo stopnjo pa mu tko čistim noska. Sem pa takrat poslala mail z vprašanjem na njihov kontaktni mail, pa so mi odgovorili, da je tako vredu.
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 14:23:52
|
|
|
|
rija
|
julči, pa to ni kar tak sesalec....verjetno se da regulirati moč? daš pač na najmanjšo..... mi imamo centralni sesalni sistem v bajti, pa je verjetno še močnejši od teh malih fajrcajgov, pa veselo sesamo z baby vacom
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 14:46:58
|
|
|
|
*alja*
|
aha, zdaj vem o čem se gre par krat sem prebrala pa nisem vedla kaj berem
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 15:21:37
|
|
|
|
Maleal
|
Ja sesalec daj na majn.
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 15:27:31
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj. Ne ni treba kupiti novega sesalca. Lahko z usti potegneš, tako jaz delam, ker se mi neda vedno sesalca vlečt. Drugače pa poglej,če se ti pri sesalcu lahko zmanjša moč. kaj potegneš z usti, prah? Tega pa res zdaj ne razumem
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 13.9.2008 17:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj piše, da aspirator ne vleče z močjo sesalca. Daš na manjšo moč ali pa odpreš loputo, ki je na cevi sesalca (gre "fouš zrak mimo).
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 14.9.2008 21:43:59
|
|
|
|
Kaja08
|
Mi kar z usti prakticiramo. Naš Žiga je eden tistih, ki ima vedno zamašen nosek in je tako hitreje, kot pa da bi vsakič sesalec ven vlačila.
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 23.10.2008 22:53:39
|
|
|
|
madasa
|
Rabim baby vac pa se nobeden ne javi na telefon? Ali ke kje v prosti prodaji? Lp
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 23.10.2008 23:00:00
|
|
|
|
BUŠICA
|
mislim da ga ni v prosti prodaji.kdaj si pa klicala? jutri zjutraj se bo sigurno nekdo javil.
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 23.10.2008 23:06:43
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: madasa Rabim baby vac pa se nobeden ne javi na telefon? Ali ke kje v prosti prodaji? Lp napiši jim mail. JAz sem takoj drugi dan dobila baby vac. Prej se mi tud nobeden ni oglasil na telefon.
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 23.10.2008 23:15:41
|
|
|
|
lindy
|
www.minisvet.si
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 24.10.2008 12:15:01
|
|
|
|
babyboooom
|
kok starmu otroku pa lahko s tem sesaš
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 24.10.2008 12:15:22
|
|
|
|
Doll
|
Od rojstva
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 24.10.2008 13:59:38
|
|
|
|
rija
|
punce...meni telefon te dneve pregoreva..... sicer pa ga po novem lahko naročite kar na strani, izpolnite obrazec in ga dobite naslednji dan
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 24.10.2008 23:28:10
|
|
|
|
Muklla
|
Nekatere z usti vn vlečete. A gre fajn vn? Mogoče se sliši smešno, ampak za teh 40 m2, kuker je veliko stanovanje opravim sesanje z mal boljšim ročnim sesalcem. Zaradi tega vaca, se mi pa zdi smešn sesalec kupovat. Drugače vam pa povem, da me je zamašenega noska full strah. Moja pupa je stara 3 mesece in ji vsak dan že od rojstva zjutri in zvečer stisnem v nos ene 3 ml fiziološke ne več. Pa je za enkrat mir. Ampak, ko bo pa enkrat panika pa ne vem. In zakaj me je strah? Moja svakinja ima sina starega 5 let. Po moje ni bila dovolj dosledna s temi čiščenji ali pa ji ni noben pokazu in mali je imel ene 3 krat vnetje ušesa. No, danes je imel že drugo operacijo ušesa, ker mu je to usekalo na sluh.
|
|
|
|
RE: Kupila sem BABY VAC..... 25.10.2008 10:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Nekatere z usti vn vlečete. A gre fajn vn? Nekaj že gre ven, ampak ne glih full. S sesalcem gre 100x bolj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 11:03:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?