Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:36:59
|
|
|
|
Pikapolonica
|
... komaj čakam toplega vremena in otvoritve motoristične sezone. Pa da se spet usedem mojemu :love: za hrbet, ga objamem okoli pasu in se predam hitrosti in vetru.... Lani sem bila noseča in je celo leto dirkal sam, letos me pa že precej "rita srbi".... Saj vem, po eni strani razmišljam, da kaj pa če se nama kaj naredi.... Ampak, saj lahko mi pa tudi opeka pade iz strehe, ko grem s ta malo na sprehod.... AH, KO JE PA TAK UŽITEK, hitrost, adrenalin in to! No, kaj menite? Pa ne me preveč kregat zaradi mojih želja.... LP, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:38:37
|
|
|
|
lutka
|
UŽIVAJ:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne bi šla. Tale hitrost me predvsem moti, drugo niti ne. Fi fino, če otrok izgubi oba starša. Bog ne daj. Ampak jaz vedno najprej pimislim na otroka, kaj je meni fino, mi je postranska stvar.
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:39:30
|
|
|
|
žužu
|
še vedno imaš pravico tudi do svojega življenja
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:39:35
|
|
|
|
Urša
|
Zakaj pa ne? To kr uživaj! Res, da je kr nevarn špas, samo če je to tvoj hobi, ki ga imaš rada, se mu je brezveze odpovedat zaradi :duda:. Samo previdno! ;)
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:39:38
|
|
|
|
Teni_
|
Ti si kar privošči veter v laseh, če ti tako paše. Točno tako kot si rekla. Lahko ti pa de opeka na glavo, lahko se pelješ z avtom pa se kaj zgodi, lahko greš po cesti, pa se kaj zgodi. Ti kar uživaj. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:40:35
|
|
|
|
dory
|
U jest sem tud odkar mam mulca ratala k zajc...nikakor ne upam vec hitro vozit in tud nasplosno poskusam cimbolj pazit,pa karkol ze pocnem...tko da najprej pomislim na svojga pikca,ker bi bil pol res cist sam na tem svetu :(
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:42:43
|
|
|
|
*HONEY*
|
Uživaj:bravo::bravo::bravo::bravo: 1:1000000000 je da se ti bo kaj zgodilo ravno na motorju. Večja verjetnost je da se bo malecki pohvlil kako cool mami ima:)-
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:43:35
|
|
|
|
malika
|
:((:((:(( joj pikapolonica, ko bi se ti lahko pridružila .Jaz bom letos kaj se motorja tiče že tretje leto na suhem :nosecka: . Pa ravno danes gre dragi po novega v Celje :(( .
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:43:41
|
|
|
|
*HONEY*
|
malecka:ups:sorry napamet pišem LP
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:45:04
|
|
|
|
Pikapolonica
|
HONEY, ti si pa faca. Jaz se pa bolj bojim, da bo mene moj iz motorja dol vrgel, da bo plac za ta malo... Saj že zdaj sanja samo o tem kako ji bo kupil motor-igračo. Je pravi veliki otrok! :pika:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 11:46:12
|
|
|
|
Pikapolonica
|
malika, kaj si bosta pa privoščila? :pika:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:10:00
|
|
|
|
puri
|
Joj, jaz pa nisem za motorje,.......se ne upam, je prevelika brzina:ups: Moj brat ga ma, pa me je sam enkrat peljal, že nekaj let nazaj, pa sem komaj preživela vožnjo,.....od strahu:ups::)- Ti pa uživaj:)
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:12:37
|
|
|
|
viv_
|
Pikapolonica... ti samo pojdi in uživaj... Boš pa vesela in naspidirana mamica :kuza:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:17:29
|
|
|
|
žiža
|
jaz sem tud cvika, kar se hitrosti na cesti tiče. Pa naj bo avto al pa motor :zmeden2: Ne bi pa mogla govorit o neodgovornosti. Vsak ma svoje kriterije o tem.
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:20:17
|
|
|
|
pravljica
|
jaz bi tuuuuudi...pa moj tega niti noče kupit, ker se ne bi mogel nazaj držat (pri hitrosti seveda) :((
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:30:19
|
|
|
|
Pupica
|
ah :pika:vidva kr uživejta!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Sej na boš 24 ur na dan na motorju;)
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:34:25
|
|
|
|
total
|
Ti si pa čisto podobna meni,tudi midva sva strasna motorista,predvsem moj dragi in tudi komaj čakam,da se gremo furat:bravo:.Tudi jaz sem že pomislila na takšne stvari,ampak tako kot praviš,lahko so kaj zgodi tudi ko si kje drugje.Tako,da srečno vožnjo vama želim,mogoče pa se kje srečamo na cesti,pa pomahaj mi...:)- Lp:sloncek:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 12:51:25
|
|
|
|
Maja**
|
Tudi midva sva motorista in bova to tudi ostala, otroci gor ali dol. Smrt pa nas vse čakam tam, kjer nam je namenjena. Če bo na motorju, bo pa pač na motorju. Sicer pa vremenoslovci že kmalu napovedujejo +20, torej, upam da bo to otvoritev letošnje motoristične sezone!:bravo::bravo:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 13:34:47
|
|
|
|
Nogavička
|
Uživaj!!:bravo:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 15:21:55
|
|
|
|
malika
|
Eh Pikapolonica moj je čisto nor na BMW in zdaj dobimo tega največjega novega endura, ki je grd ko pes.:(( Meni osebno pa je še vedno najlepši in najboljši najin prvi motor Aprilia caponord-modre barve :love: No je pa nova pridobitev bolj varna, pa baje tudi bolj udobna. To bom pa sama sprobala pomoje šele drugo leto :(
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 20:30:24
|
|
|
|
pika74
|
malika a je to mogoče R 1200 GS? :rozica: :pika: jaz navijam zate, sej bom sama tud kmal uživala na tak način zuuuuuuuuuum
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 11.3.2005 21:10:45
|
|
|
|
cinci
|
jst tud mal že komi čakam,da se našmu usedem na ta zadnji zic:love:
|
|
|
|
A sem (bom) neodgovorna mamica, če... 12.3.2005 10:34:52
|
|
|
|
malika
|
ja to je ta pošast :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?