Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mimovrste / harvey norman 12.9.2008 14:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tiste, ki boste v kratkem kupovali kakšno elektronsko napravo- moja izkušnja: Pred tednom dni(5.9) sem na mimovrste naročila LG monitor, po ceni 240 evrov. Teden dni od njih ne sluha, ne duha. Ko sem klicala na njihov klicni center- al številka ni obstajala al pa me je vezalo, govorila je tajnica in se nihče ni oglasil. Danes so me klicali, da monitorja ne morejo dobavit- po tednu dni čakanja nimajo ničesar. Še sreča zame. Sm šla takoj iskat drugo ponudbo, za enak monitor. Se dragi spomni, da ima Havey norman neko akcijo. Pokličem. Pravijo, da so jih pravkar dobili. Cena- 199 evrov. Tko, da sm profitirala 40 evrov. Jeeeee! Sm vesela! Mimovrste me ne vidi več. In če kaj kupujete- preverite še v Harvey Norman(Ljubljana)- imajo določeni artikli nižjo ceno, kot drugje.
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 14:54:21
|
|
|
|
vcugmas2
|
Hvala za nasvet!
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 14:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zjokala se bom ......en let nazaj je bil še enkrat več
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 14:58:43
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz sem pa prejšni teden naročila steklokeramično ploščo in so me lepo poklicali takoj naslednji dan, da je žal razprodana. In sem potem v naročila drugo in sem jo glih danes dobila. Tako, da sem zelo zadovoljna...Pa še darilo sem dobila in zastonj prevoz... tko, da bom sedaj te LCD naročila, ki sem ga videla zelo ugodno....
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 15:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa jaz sem pa prejšni teden naročila steklokeramično ploščo in so me lepo poklicali takoj naslednji dan, da je žal razprodana. In sem potem v naročila drugo in sem jo glih danes dobila. Tako, da sem zelo zadovoljna...Pa še darilo sem dobila in zastonj prevoz... tko, da bom sedaj te LCD naročila, ki sem ga videla zelo ugodno.... Kje pa? Kr pr mimovrste mi čakamo še na en tv tuner(za drug računalnik), pa me je strah, da ga ne bomo dobili.
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 16:18:42
|
|
|
|
fricka
|
Jaz sem tudi že naročala pri Mimo vrste, pa bila vedno zadovoljna.
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 17:46:22
|
|
|
|
emmy
|
Jaz skoraj vse tehnične stvari naročam pri mimovrste in sem bila še vedno zelo zadovoljna. Kupovali smo pa tam že vse od fotoaparatov do pralnih strojev, ... Ponavadi imajo tudi ceneje kot drugi ponudniki preko interneta.
|
|
|
|
RE: mimovrste / harvey norman 12.9.2008 18:40:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa jaz sem pa prejšni teden naročila steklokeramično ploščo in so me lepo poklicali takoj naslednji dan, da je žal razprodana. In sem potem v naročila drugo in sem jo glih danes dobila. Tako, da sem zelo zadovoljna...Pa še darilo sem dobila in zastonj prevoz... tko, da bom sedaj te LCD naročila, ki sem ga videla zelo ugodno.... Kje pa? Kr pr mimovrste mi čakamo še na en tv tuner(za drug računalnik), pa me je strah, da ga ne bomo dobili. kaj kje pa??? pri www.mimovrste.si
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.