Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 11.3.2005 11:50:49
|
|
|
|
Meceno
|
Jaz bom še dolgo čakala , sem pa nestrpna vsaki dan bolj .:ups: Morfološki pregled imam 17.3. oz dva dni po mojem rojstnem dnevu :bravo: Ne vem no , spim dobro , samo se hit vstanem točno ob šest in petindvajset minut in od takratn dalje pa tja do treh skos nekaj jem , zvečer se pa z kamiličnim čajem vlivam :zmeden: Bebica zaenkrat ni ne vem kakšen razgrajač / ka , me bolj žgačka in po malem tu in tam brcka 9nebesa. Upam da si ti sedaj že lepo spočita in da te od poroda tudi nič več ne boli . Lp Meceno
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 11.3.2005 12:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nimam nobenih idej:zmeden: Pa trenutno sme tut full malo na RR, ker se mi ne ljubi, pa še mal sem se skregala na NVju in se mi sploh ne da brat. Tko da bom bolj v ozadju:)- še ene par dni. lp,:fis:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 11:51:46
|
|
|
|
Dolina
|
Ojla, uf, mene tud že sto let ni blo tuki. :ups: Sori. Tko težko najdem čas, ker kot zanalašč se Zoja zbudi, ko se jaz priklopim na RR. :( Jaz sem za, da se odpre ena taka tema na Dojenček in otrok, ker prav pogrešam tole klepetanje in poročanje o vsakodnevnih doživetjih. Ej, fiši, ne bit huda, al pa skregana. :rozica::rozica: Sej bo boljš- Slaba volja pa sam slabe dni prinese. Drugač je pa Zoja kar pridna, samo včasih joka brez razloga (vsaj jaz ga ne poznam :)-:)-) in pol še jaz mal jokam. :( Drugač pa si tud jaz ne predstavljam življenja brez moje male pikice. :love::love: Zdej pa grem, ker je prišla mami na obisk in se pritužuje, da jo zanemarjam.:)- Se beremo, pa pa Dolina
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 14:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla :) Hja, jst nisme nič slabe volje glede RR. Pač tko je, manj bom gor pa bo za vse boljše:) Um, za na dojenčka si pa zmislite ime. :) Pa odpremo še tam. Samo potem bodo nebesa pa res čist zamrla.:zmeden: Nč..grem mal preletet kaj dogaja:) lp,:fis:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 15:12:26
|
|
|
|
Lu
|
Ojla! No kako bo ime novim vsakodnevnim debatam na Dojenček in otrok? Jaz bi rada toliko govorila in govorila, samo ko se pa Maja oglasi moram pa nehat. Tako je to, ja. lp Lu in Maja:racka:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 15:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm...:sloncek: al pa :miska:? :) Glede nato, da so že tole 9nebesa :) Kaj pravite? grem na ZA NAS napisat...da naj pridejo nosečke iz za nas sem:)
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 19:28:17
|
|
|
|
spacey
|
Ojla! Me marčevke smo se o tem že zdavnaj pogovarjale, da bi bilo lepo da se še tam "dobivamo" na čveku in si povemo kaj in kako z nami in našimi otročki. Sicer smo me razmišljale o imenu "Marčevski sončki", ampak ker nas je več in nismo vse marčevke bi bilo lepo da se najde eno nevtralno ime, kjer bomo lahko vse skupaj klepetale ter si izmenjavale mnenja in izkušnje. Moj predlog je: "Naši sončki" :love: Papa; P 9nebesa še 9 dni
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 12.3.2005 21:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Spacey:) Vidim, da nočeš dones rodit :) Dones mam jst god, hehe:)- Čakam sms;) Kako si drugače? Ja, to vem, da ste se marčevke pogovarjale..meni je vseeno, povejte ve. Jaz se vam priključim v vsakem primeru, a prov? A lohk? :ups: :) lp,:fis: Slikco moram zamenjat. Moram album narest :)
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 14.3.2005 11:36:55
|
|
|
|
Lu
|
Ojla! Spacey tudi sama sem imela nekaj podbnega v mislih. To sploh ni slabo. Kaj a kar odpremo:zmeden: V glavnem sploh ne smemo prenehat čvekat, saj se toliko zgodi v enem dnevu da nekomu, ki ima iste dogodivščine oz. podobne moraš povedat in si izmenjat izkušnje. No mi smo našo Majo danes prvič kopali. Je bila babica na dopustu in je malo dlje trajalo :) Težka je že 3.770 g in velika 55 cm. Ja kar raste tale naša ribica.:):) lp Lu in Maja:racka:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 14.3.2005 14:24:03
|
|
|
|
spacey
|
Lu :bravo: super ti kar odpri in "razbi led" me se ti pa pridružimo v klepetu. :)- Dolina je tut za, pa rainbow tut, pa še marsi katera... :) Papa; P 9nebesa še 7 dni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......