|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po dolgem dolgem času
11.3.2005 9:54:54   
mišika
nekje v mesecu decembru takoj ko sem zanosila sem se vam pridružila na tem forumu čeprav sem noseča drugič in imam doma že prvošolko. potem so pa sledile težave z računalnikom in ADSL, pa v kopalnici je počila cev, tako da smo se odselili od doma na vikend k staršem in vse lepo uredili in nabavili novo opremo za kopalnico, saj v mesecu avgustu bolj točno 03.08. pričakujemo našo bebico, zelo se je veselimo še najbolj moja pupika, ki nestrpno pričakuje svoj rojstni dan 13.08. in upa da bo takrat že imela bratca ali sestrico.takrat sem vam pisala da je imela moja deklica prirojeno srčno napako in sicer VSD, to je ena mala luknjica na srčku oz. šum na srčku in ste me lepo potolažile kakor tudi moja ginekologinja da to ne pomeni da bo tudi z drugim otrokom karkoli narobe. no sedaj sem že v 20. tednu počutim se v redu ampak zaradi konizacije po prvem porodu sem od ponedeljka naprej v staležu.v sredo 16.3. imam v Lj. na pediatrični klinika pregled in sicer UZ plodovega srčka, da preverijo še bolj pa da mene pomirijo da je z plodekom vse v redu in da lepo raste. NS v MS je pokazala vse v redu, morfologijo pa imam šele 18.3. in upam da bo tudi vse OK.Zelo rada bi izvedela za spol moje bebice saj so pričakovanja pri nas različna a mislim da če tudi mi povejo na UZ ne bom povedala ostalim ker je meni pa res vse eno kaj bo v aglavnem da bo dete zdravo. Ali so vam na morfologiji že lahko povedali spol otroka? A je to sploh ziher? A nas je avgustovk veliko, saj ne vem če se naj štejem med julijke ali avgustovke, ker imam PDP 03.08.
Uf sem se raspisala, dovolj bo. doma smo se ustalili tako da se beremo naprej.
LPvsem nosečkam in eno rožico za lep sončen dan:rozica:
mišika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po dolgem dolgem času
11.3.2005 9:58:08   
Janika
Meni je na morofologiji povedala, vendar je rekla da ne upa potrdit za 100%, kaj vec bova zvedela v 32. tednu.

veliko srece zelim

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po dolgem dolgem času
11.3.2005 10:15:37   
rozi81
Meni je na morfologiji rekla da bolj kaže na punčko ampak da naj sobe ne barva še na roza ker ni 100%. Pregled imam 18.3.2005 in upam da mi bo takrat povedala kaj bomo imeli.

Lp S:nosecka: in :duda:24t

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po dolgem dolgem času
11.3.2005 10:40:23   
adelaida
ej MIŠIKA tudi jaz imam rok 3.08.2005!! :bravo: jupiiiiiiiiiii a si iz ljubljane? bove skupaj delile porodno sobo??? lp :bravo: :bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po dolgem dolgem času
11.3.2005 10:58:53   
mišika
sem iz MS, ker je bratranec v LJ. zdravnik na kliničnem centru obstaja možnost da bom šla rodit tja, ti sporočim ko bova tako daleč.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?