Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pumpico?
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pumpico Daj ti nam najprej razloži kakšno pumpico, potem bomo pa mi tebi postopek analca
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:46:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
hm... jst bi sam rekla, da če ti paše, ok. sam da ga ne bo vtikal v nožnico po analnem sexu, da ne boš še kej fasala pa bognedaj potem ob porodu na otročka kakih bacilov prenesla
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pumpico za odvajanje , a boš odvajala med sexom?
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, zdaj pa razumem. Najprej bi s pumpico očistila črevo, po domače povedano bi se izkakala, potem bi pa analno sexala.Saj se ni treba prej izpraznit.Ti kar v akcijo, če ti paše.
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 18:53:26
|
|
|
|
April
|
ja najbrž misli napravo za klistiranje, kolonik. Če že miliš izpirat črevo, je bolje, da počakaš, da prej rodiš. Pa da se greš v neznano spuščar glih med nosečnostjo, mi tud ni najbolj razumljiv.
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 19:26:55
|
|
|
|
pokica_
|
Če se hočeš prej higiensko "spucat" , pol ti raje priporočam analne svečke, ki fino sčistijo črevo, jih lahko kupiš v lekarni brez recepta,...pač povej da si zaprta ...ali pa kar povečaj dozo prave kave, pa se boš tudi fajn spucala. Sicer pa, srečno pri eksperimentiranju!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2008 20:11:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 11.9.2008 20:29:21
|
|
|
|
čaki
|
pa velik uzitkov obema! ko sva midva to, je užival samo on...
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 12.9.2008 7:44:19
|
|
|
|
puncica
|
mislim kake priprave za analo, uh.... mene bi že minilo prej Go for it pa ne rabiš nobene pumpce, čeprav tole prvič probavat v nosečnosti, mi ni glih jasno, jaz bi raje počakala da boš rodila.
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 12.9.2008 10:19:11
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki pa velik uzitkov obema! ko sva midva to, je užival samo on... jaz se v kaj takega ne bi nikoli spustila, če ne bi uživala...
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 13.9.2008 14:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: čaki pa velik uzitkov obema! ko sva midva to, je užival samo on... jaz se v kaj takega ne bi nikoli spustila, če ne bi uživala... če pa ni vedela v kaj se spušča, tako kot jaz in sedaj se nikoli več ne bom
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 13.9.2008 15:16:41
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: čaki pa velik uzitkov obema! ko sva midva to, je užival samo on... jaz se v kaj takega ne bi nikoli spustila, če ne bi uživala... če pa ni vedela v kaj se spušča, tako kot jaz in sedaj se nikoli več ne bom no, ampak očitno sta nekaj časa, če je on užival. sem hotla rečt, da zarad njegovih užitkov jaz ne bi trpela oz. prenašala bolečine
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 13.9.2008 17:20:10
|
|
|
|
*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki pa velik uzitkov obema! ko sva midva to, je užival samo on... Čaki..pardon, k te izpostavljam...sam rada bi nekaj pokomentirala na sploh za bodoče punce k še niso sexale analno..... To kar je napisala Čaki je velika napaka.....to, da počneš nekaj (ali se spuščaš v nekaj) kar tebi sami ni najbolj fajn ali sploh ne fajn- TO JE VELIKA NAPAKA....sej prav zato, ima veliko punca zavračujoč odnos do analnega sexa. Ne počet neki, kar ti ni. Če bi ON rad tako sexal pa naj se potrudi in te pripravi tako, da boš sama hotela več. Ne kr neki na silo. Sej zato pa je veliki večini analni sex fuj in fej, pa au in bau
|
|
|
|
RE: anala in klistir med nosečnostjo 13.9.2008 17:24:06
|
|
|
|
*žaži*
|
..in avtorici teme: Ne komplicirat...brez skrbi ne boš se pokakala med sexom. In če rabiš gel...pol že nisi dovolj zrajcana- to je moj nasvet...verjemi mi. Ničesar ne potrebuješ. Spusti se v to šele po tem, ko bodo naravni sokovi naredili svoje..pa relax
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?