alea01
|
Živjo! Pri nas je bilo enako. Začelo se je pri 1,5mesecu. Jedla je po 30mL naenkrat, maksimalno 60 mL. Jedli smo na uro, pol ure, 15 minut. Da je pojedla 60mL je trajalo tudi p oeno uro. Na dan smo nabrali med 400 in 500mL. Morali bi 600ml. Veselili smo se vsakega popitega mililitra, kajti pol mi je začela jest po 10ml.Jedli smo novalac AC, pol sem pa prešaltala na novalac AR. In isti dan je začela bolj normalno jest. Zdaj je stara 3mesece in imamo 6 obrokov na dan in poje med 100-120ml. Tako poje med 650 in 750mL, kar je še zmeraj premalo- zdaj bi mogla že 900ml. Ker je živahna, vesela, dobrovoljček, se ne jokca jaz mislim, da je v redu in se ne sekiram več. Naslednji teden imamo pediatra in bomo videli ali se redi. Vem pa kaj prestajaš, kajti jaz sem bila na robu živčnega zloma in depresije. Vedi pa, da otrok to čuti in bodi čimbolj vesela zraven otroka. Jaz ko sem se vdala v usodo, da pač premalo je in sem se nehala sekirat, ker sem bila že brez moči je pa začela jest. hodili smo se tehtat in je pridobivala na teži ampak zelo malo. Bila je tako omotična, ko ni jedla da sem ji dala glukozo, da je prišla mal k sebi, da je sploh lahko pojedla tistih 30mL- 60mL. Sem bila pa že tako obupana, da sem sladkala novalac, cucelj namakala v sladkor, da bi jedla..... Parkrat je zagrabila, pol pa tudi to ne več. Zamenjala vse vrste mleka na tržišču. V mleku sploh ni bil problem. Pristali smo spet na novalacu, kot na začetku. Zamenjala vse flaške. Zagrabila je tommee tippee. Imam doma zdaj vse vrste flašk. V glavnem vse sem sprobala. Smo že mislili, da je kaj bolezenskega, pa je pediatrinja rekla, da njej se zdi punčka popolnoma zdrava. Pač eni pojejo malo več, drugi pa malo manj. Naši kar vsi rečejo da je bajsek. Pa čeprav premalo poje. Je pa res da veliko spi in zato tudi nabere težo. Držim pesti, da se bo uredila situacija pri vas Lp
< Sporočilo je popravil alea01 -- 12.9.2008 6:47:14 >
|