Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 15:36:02
|
|
|
|
pokica_
|
Ta rešitev je super. Obstaja pa še ena "finta", da se riž ne razkuha,...velja za kakršenkoli riž in sicer, ko ga zaliješ z vodo, mora vreti samo 6-7 min, nato ga odklopiš iz štedilnika in pustiš pokritega počivati 5-10 min. Riž je lep in neprekuhan. Jaz imam steklokeramično ploščo, ki ostane še nekaj časa po izklopu segreta, tako ga riž vre samo 5-6min in nato kar pustim pokritega na plošči še nekaj časa.
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 16:57:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
Basmati se tudi nikoli ne razkuha
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 19:11:07
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je "striček" Bens zakon in se mi nikoli ne razkuha.
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 21:40:30
|
|
|
|
taška30
|
Super. Ampak moram komentirat tole: IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Ne vsebuje glutena ali holesterola. Hecno se sliši. Noben riž ne vsebuje glutena, ker je gluten pač beljakovina v pšenici. Holesterola pa sploh nobena rastlina ne vsebuje, nahaja se le v živalih in ljudeh.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 12.9.2008 11:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobesedno sm prepisala iz embalaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?