Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nastavek za vdrte bradavice 11.9.2008 10:44:20
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem jih po prvem porodu uporabljala, saj sem imela res vdrte bradavice in se sin nikakor ni mogel pristaviti. Uporabljala sem jih kake tri mesece, potem nama je pa steklo tudi brez. Najbolj sem bila zadovoljna z nastavki od NUK.
|
|
RE: Nastavek za vdrte bradavice 11.9.2008 11:13:55
|
|
|
|
Mišni
|
Baby, ti najbrž sprašuješ za kakšne take nastavke, ki se nosijo že preden rodiš, da pomagajo izoblikovati bradavico? Ker tisto, kar je opisovala Maxica, je za pomoč pri dojenju, torej po tem, ko se otrok že rodi in sesa. Se pa s temi nastavnki bradavica preoblikuje počasi.
|
|
RE: Nastavek za vdrte bradavice 11.9.2008 12:20:39
|
|
|
|
Šaki
|
ja maš eno napravo ki jo uporabljaš med nosečnostjo da imaš pol ko dojiš boljše bradavice. maš pa pol tud še prov nastavek za dojenje (tko se imenuje), ki ti pomaga pri dojenju.jz sm prvič mela tega.ker nism mela nič bradavice.in mali ni mogel piti.tko da to res pomaga.sm mela od chicco.
|
|
|
|
RE: Nastavek za vdrte bradavice 11.9.2008 12:26:17
|
|
|
|
Maxica
|
Aja, to tudi obstaja, da si jih pred nosečnostjo poštimaš? Nisem vedela.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
o brihtiNaša črtica korakaSe zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe? da, sem dovolj brihtna. (
35%)
to je domena mojega partnerja. (
3%)
ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (
30%)
ha, zagotovo vem, da ni dedno! (
6%)
ne razumem te ankete. (
22%)
sem lepa. (
5%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!