|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nastavek za vdrte bradavice
11.9.2008 10:39:04   
baby11
Pozdravljene!
Mogoče se je katera srečala s tem problemom. Slišala sem, da obstajajo nekakšne školjke, ki se nosijo pod modrcem, oz še neka druga pripravica, ki naj bi pri tem pomagala. Ve mogoče katera kaj več o tem in kakšne so njene izkušnje?
Hvala že vnaprej in lep dan vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nastavek za vdrte bradavice
11.9.2008 10:44:20   
Maxica
Jaz sem jih po prvem porodu uporabljala, saj sem imela res vdrte bradavice in se sin nikakor ni mogel pristaviti. Uporabljala sem jih kake tri mesece, potem nama je pa steklo tudi brez. Najbolj sem bila zadovoljna z nastavki od NUK.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu baby11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 11:13:55   
Mišni
Baby, ti najbrž sprašuješ za kakšne take nastavke, ki se nosijo že preden rodiš, da pomagajo izoblikovati bradavico?

Ker tisto, kar je opisovala Maxica, je za pomoč pri dojenju, torej po tem, ko se otrok že rodi in sesa. Se pa s temi nastavnki bradavica preoblikuje počasi.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 12:20:39   
Šaki
ja maš eno napravo ki jo uporabljaš med nosečnostjo da imaš pol ko dojiš boljše bradavice.

maš pa pol tud še prov nastavek za dojenje (tko se imenuje), ki ti pomaga pri dojenju.jz sm prvič mela tega.ker nism mela nič bradavice.in mali ni mogel piti.tko da to res pomaga.sm mela od chicco.

(odgovor članu baby11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2008 12:26:17   
Maxica
Aja, to tudi obstaja, da si jih pred nosečnostjo poštimaš?user posted image  Nisem vedela.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 12:35:03   
Šaki
http://soncek.si/si/philips-avent-5272-niplette-2-kosa-i9256.shtml

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2008 11:23:45   
baby11
Pozdravljene.
Hvala za vaše odgovore. Ja, sprašujem po "napravici" za preoblikovanje oz.teh, ki se uporablajajo še pred dojenjem. Tale Niplette mi zgleda v redu zadevica, pa me malo zmoti opis pod izdelkom, v katerem med drugim piše:
"Če pa vaše prsi niso preobčutljive, se za trajno korekcijo bradavic lahko uporablja le prvih šest mesecev nosečnosti."
Sama sem že nekje v šestem mesecu in zdaj ne vem, ali si jih lahko nabavim ali ne. Prosim za dodatne nasvete...

Hvala!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!