|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šit pa te sanje
11.9.2008 9:49:57   
muška
Danes sem spet sanjala, da me moj mož vara. user posted image user posted image user posted image  V sanjah se je odpravljal na zmenek, še darilo ji je nesel in ko sem pokukala v vrečo sta bila poleg rože orhideje, še margarina in biftek user posted image   iz mojega hladilnika seveda.
Seveda sem pop.... zbrcala vrečo kričala in mu začela metat obleke skoz okno. On se sploh ni potrudil, da bi me pomiril, rekel kar koli, samo vztrajal je da gre. Jaz sem mu potem na koncu še rekla, da naj že gre , ampak z mojim avtom ne, sem začela iskat ključe, pa jih nisem našla.  Ja in v sanjah mi je še rekel, da pa hoče polog za avto, ki ga je on plačal nazaj user posted image  , jaz pa sem mu zabrusila, da ga dobi takoj, samo naj mi zgine iz bajte in naj se ne vrača več.

Skratka beda od bede. Zbudila sem se z glavobolom, celo jutro že premlevam o tem, sploh zato, ker se mi take sanje pojavljajo kar pogosto. Mi javljajo resnico? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šit pa te sanje
11.9.2008 9:53:43   
Rožica I
Ne, ne skrbi, pač sanjaš to, kar čez dan premlevaš user posted image ! Zato pa bodi pozorna na to, s čim si "mažeš" misli čez dan user posted image .

Jaz sem enkrat mojega user posted image  po podobnih sanjah tako nazjala navsezgodaj zjutraj, da revček sploh ni vedel kaj bi, sama pa sem bila še na pol v sanjah in sem itak mislila, da je vse res user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 10:03:51   
Anonimen
Razlag je milijon;si jasnovidkauser posted image ,mogoce imas to ze nekaj casa podzavestno v glavi,pri vama nekaj ne stima,prevec beres na RR o varanju...drugace pa naj bi bile sanje ravn obratno od resnice...ceprav jaz kar verjamem vanje.Seveda ne v vse,mi pa marsikdaj kaj povejo.Ce bi se pa vse sanje uresnicle,potem bi jaz ves cas lahko letela,bila ze v mnogih drzavah,letela z raketo,sodelovala v vojnah,imela fax,da ne govorim koliko morilcev me je ze lovilo.
Ravn danes sem imela taksne more,o nekih duhovih,sem se vsa presrana zbudila,pa samo gledala kje je kaksna bela faca...dobr da je tamala zacela nekaj cmihat,sem se malo k sebi spravla.
Ti pa sanje res lahko pokvarijo dan.
Ce pa verjames,pa najbolj da mu zacnes kar pakirat,oz.skoz okno metat stvariuser posted image .Lep dan.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 10:07:07   
sakuL
nekje sem slišala, da če pač sanjaš take stvari, da to pomeni, da ti je to eden večjih strahov v življenju-da bi te tvoj prevaraluser posted image

tut jest sem to velikokrat sanjala...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2008 10:09:45   
Shuka
Včasih sanje pomenijo strahove, včasih slabo vest, vsekakor pa se dogajajo ob pretiranem razmišljanju in pri podzavestnem strahu.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 10:14:19   
muška
Kaj pa vem no, res da se zadnjih par mesecev kar precej kregava, oba sva nekam nervozna in eksplozivna (on dosti bolj), ker sva si kar precej stvari nakopala na glavo.
Eh, ne vem, grem nekaj delat, da se zamotim user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 10:24:05   
tanikaa
Muška, to so samo sanje. Nič več. user posted image  Jaz sem v 6-ih letih ene dvakrat sanjala, da me je prevaral, kak teden nazaj pa sem sanjala, da je umrl. Jeb*ela cesta. Saj veš kaj pravijo. Noremu se noro sanja. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 10:25:30   
Anonimen
Tele sanje so križ, če so tako žive ... jaz sem par mesecev nazaj sanjala, da se moram kar z enim poročit, moj pa ful vesel zraven, nazdravljal in se režal, jaz sem se pa drla zraven ... in zjutraj mu ni bilo potem nič jasno, ker sem mu ko sem bila še napol v snu, eno klofuto prilepila user posted image pa še cel dan mi ni šlo to iz glave ... prejšnji teden je pa on meni vrnil in se je zjutraj čist razpištolen name zbudil ... baje naj bi šla midva s šeenim parom na počitnice in en dan sva jaz pa oni tadrugi tip prišla do mojega in one prijateljice in jima oznanila, da zdaj sva pa midva skupaj ... user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2008 10:30:51   
Naja30
Sanje pomenijo ravno obratno. Torej to pomeni, da te ne vara in te ima zelo rad.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 10:40:15   
ronja
Vsekakor ti sanje nekaj sporočajo, ni pa nujno, da je to, kar sanjaš res (včasih hvalabogu in včasih škoda...) Vsekakor ti sporočajo, da mu en del tebe ne zaupa popolnoma in da si jezna nanj - lahko iz popolnoma drugih razlogov kot so v sanjah - tam je pač vse potencirano po navadi, sicer si jih ne zapomnimouser posted image .

Vprašaj se, zakaj si v resničnem življenju jezna nanj, če si in ali mu zaupaš - pa ne zaradi sanj - ali mu zaupaš čisto tako, ni nujno da glede prevare - glede tega, da ti bo pomagal, če ga boš rabila...

KO to najdeš, se pa pogovori z njim.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 12:37:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2008 8:19:38   
muška
Ronja, kaj naj rečem user posted image  . Prav imaš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2008 8:29:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Včasih sanje pomenijo strahove, včasih slabo vest, vsekakor pa se dogajajo ob pretiranem razmišljanju in pri podzavestnem strahu.

Posplošeno gledano je res nekako tako

res da se zadnjih par mesecev kar precej kregava, oba sva nekam nervozna in eksplozivna (on dosti bolj), ker sva si kar precej stvari nakopala na glavo.

In tu je tvoj odgovor.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2008 11:59:42   
Zamima
uf, jaz že takoj od začetka razčistim kakšne dvome, ki me težijo, ne zdaj ravno glede varanja, (ker na to niti ne mislim, če ga zasačim, mu itak odejo moda user posted image user posted image ,...), ampak pač tisti 6. čut, kot, da nekaj ne štima, kot, da je on odmaknjen ali pač karkoli kaj čutim v sebi se pogovoriva, sproti, res sproti razčistiva, ker jaz sem oseba, ki si nekatere stvari preveč k srcu jemljem in če se tega nabere je potem ful kriza user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 13.9.2008 12:00:35 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2008 14:42:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

nekje sem slišala, da če pač sanjaš take stvari, da to pomeni, da ti je to eden večjih strahov v življenju-da bi te tvoj prevaraluser posted image

tut jest sem to velikokrat sanjala...

Tu bi še dodala, da tistega kar se najbolj bojiš se ti na koncu ureniči. Enostavno ne misli več na to...so bile pač sanje, ki še ne pomenijo čisto nič!! Potrudi se okoli tega, da se s tvojim možem pač ne boš več kregala in bo svet veliko lepši ratal....

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2008 16:45:50   
muška
Saj, glede varanja, jaz tukaj nimam strahu, ne vem zakaj, ampak imam občutek, da ga nimam za kaj imet. Če pa bi se že zgodilo, da bi me prevaral, bi pa itak letel, to pa tudi sam ve!

Sem pa ugotovila pomen sanj, sta mi Ronja in Marogica pomagali, no pa tudi sama sem ugotovila v čem je poanta. In to je, da se na njega ne morem zanest. Ko sem/smo v kakšrnih koli težavah, mu ne morem zaupat, ne morem se z njim pogovorit,  ker on beži. Sem imela težave v nosečnosti, ko sem mu jih imenila, se je delal kot da me ne sliši in šel skoz vrata, ali pa rekel, da samo jamram.  Ko sem pa pristala v bolnici pa se mi je jokal na ramenu zakaj mu nisem nič povedala! Ja zakaj pa bi ti, če si me pa dajal v nič, ko sem karkoli omenila? Seveda ni bilo odgovora.

NO je kar je, da ga bom spremenila ne verjamem, bom pustila času čas, ampak imam občutek da mu skoz dajem nek čas, spremembe pa ni. Ostaja egoist in to je to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2008 20:50:50   
ronja
Hm, saj ni treba, da ga spremeniš: očitno sam v sebi ni tako napačen - ko je ugotovil, da ne jamraš brezveze, ga je stisnilo, ne? Torej ima samo problem v sprejemanju oz. percepciji...
Problem pri težavah v  je to, da jih večina moškh in večina žensk, ki v  niso imele težav, ne jemlje resno, ker zdaj prevladuje mnenje, da lahko nosečnica vse počne in tudi mora, če hoče bit super in oh in sploh. In potem če si tako budalo, kot jaz, jih poslušaš, divjaš in ne jamraš, češ meni že nič ni in potem rata veliko sranje. Tak da včasih je boljše po pravici povedat oz. jamrat... Sama sicer z bližnjimi nimam te izkušnje, mam jo pa z enim zelo priznanim ginekologom, h kateremu se veliko žensk obrača po nasvet - ki je razglasil moje težave v prejšnji  za začetne nosečniške težave in da lahko normalno delam dalje itd. in mi nič ni in vsi rezultati so pač posledica nosečnosti, pa utrujenost in bolečine tudi (ne po vpr. na forumu ampak po pregledu v bolnici, da smo si na jasnem)... No, mela sem pa pljučnico, ki so jo ugotovili šele pol leta kasneje, ko sem bila že čisto boga... Brezveze sem matrala sebe in tamalo, ker nisem jamrala.

Ampak kar ti hočem povedat je, da tako kot tvoj dragi reagirajo tudi drugi, tudi bele halje, recimo. Pa ne, da nam hočejo kaj slabega, samo ne jemljejo vedno resno vsega, ker je pač lažje mislit, da ni nič... Ne vem točno, kako jih pripravit do uvida, ampak pri partnerju bo verjetno vseeno malo lažje, ker mu je malo več do tebe... Poizkusi predno obupaš nad njim.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?