|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla
10.3.2005 23:09:22   
teja21
me zanima če je trenutno na forumu kakšna mlada mamica, kakor jaz. imam veliko vprašanj ki jih ne morem nikomur zastaviti, saj še nikomur nisem povedala za nosečnost. zanima me kako ste se počutile...:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ojla
10.3.2005 23:11:54   
Bela
ne prej ne pole tako lepo kot v nosečnosti:)
za zmeraj bi bila nosečnica:)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ojla
10.3.2005 23:13:16   
Donja
Ti kar vprašaj, kaj te zanima. Tu gor je polno mamic, ki ti bodo z veseljem odgovorile. Imaš pa tudi forum nosečnost in se tudi ogromno zve.
NOsečnost je eno najlepših obdobij v mojem življenju

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ojla
10.3.2005 23:14:44   
Urška*
Ojla!

Tudi jaz sem stara 21 in imam 3 mesece starega Žana.:bravo:9nebesa

Vse kar pa te zanima, pa le vprašaj, tu ti punce rade pomagamo.:)

Kako sem se pocutila? Misliš če mi je bilo slabo in podobno, ali čustva?
No, oboje 9nebesa

LP:)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ojla
10.3.2005 23:25:55   
frutka_
Nič bat'...;)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ojla
10.3.2005 23:30:32   
teja21
ja vesela bi bla če mi poveš kako je blo pri tebi z čustvami, jaz sem vsa razdražena, aja noseča sem pa 8 do 10 tednov. pa če drži da če ti je slabo da bo punčka obratno pa fantek. pa kdaj se ti začne trebušček poznati

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ojla
11.3.2005 8:25:52   
Pupica
teja21 ti kar praši, baje je tuki gor največ mladih mamic.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Kako sem se počutila.Z eno besedo v 9nebesa
Samo na začetku ko hormoni nabijajo 100 na uro, si mal spremenljive volje

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ojla
11.3.2005 8:33:02   
Teni_
Po vrsti. Ja, hormoni naredijo svoje in čustva včasih divjajo 100 na uro. To glede slabosti nič ne bo držalo. Pravijo marsikaj, da se vidi po trebuhu, pa kaj jaz vem kaj še vse. Trebušček pa kakor komu. Jaz bi v prvi nosečnosti lahko do konca skrivala, če bi hotela, ker je pač bilo videti, kot da sem se pač tako zredila. Če sem imela pulover got(bila je zima, se mi ni čisto nič videlo. Nekaterim pa se začne poznat kar hitro(nekje od 3 meseca dalje, ampak takraat to vidiš bolj ti kot pa drugi).

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ojla
11.3.2005 8:46:06   
Nogavička
Najprej čestitke.:bravo::bravo:
Ti kar vprašaj. Meni je bilo na začetku slabo - predvsem popoldne in zvečer pa sitna sem bila tudi ko:hudicek:. Po parih mesecih se je to umirilo, potem pa sem izkoristila vsak trenutek, da sem lahko spala.

Lahko bi rekla, da sem pol nosečnosti prespala.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ojla
11.3.2005 10:03:10   
Urška*
Oj!

Jaz sem bila med nosečnostjo kar fejst občutljiva. Doma so mi pravili, da nič ne naredijo prav.:)- Pa moj me je tudi mel že poln kufer.

To glede slbosti pa pojma ninam. Prvič slišim za to. No, jaz imam fantka, pa mi ni blo nič slabo.

Meni se je trebušček kar hitro poznal. Tam nekje pri 3 mesecih.

Uživaj nosečnost.:)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?