|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski lističi
10.9.2008 21:04:18   
ANABOJAN
Punce pozdravljene

Imam težavo pa me zanima če se je že katra srečala z tem istim problemom. in sicer, ker imam PCO in močan HPV in Endometriozo in neredne menstruacije od 32 pa tudi do 56 dni, in že kar leto delam na dojenčku in sem bla že n laporoskopiji, da umesnih posegov za CIN niti ne omenjam, sem se odločla da bom ta mesec res na vsake dva dni naredila ovulac. test z temi lističi ki se jih kupi v demu. V preteklosti sem jih uporabljala predvsem v času ko sem ovulacijo predvidevala, pa še nikoli mi ni pokazalo ovulacije. Tokrat pa se mi dejansko cel listič pobarva v violično (tisti predel ki je vedno do sedaj bil bel in se je na njemu pokazala ena ali celo dve črti, vendar seveda vedno tako, kot piše v navodilih, kar pomeni NI ovulacije). Prvič sem mislila da sem mogoče preveč potisnila kartonček v urin, danes pa sem bil zelo pozorna a lisitč še vedno zelo violičen in dalo se je dol razbrati eno črtico user posted image .
Katera kkšno izkušnjo na to temo?
user posted image user posted image user posted image vsem tistim ki se vneto trudite

10.9.2008 21:09:35   
ursa30
jaz sem uporabljala ovul test, samo enkrat so mi pokazali ovulacijo, pa sem jih kar nekaj časa uporabljala.
tako da se ne zanašaj na njih, ker niso preveč zanesljivi.
mislim, da je to metanje denarja stran..moje mnenje...

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ovulacijski lističi
10.9.2008 21:13:05   
petrika
Jaz sem jih uporabljala, pa so kar točno pokazali (te iz DM). Pa saj sama veš, da je treba res zadeti tistih nekaj ur, ko imaš ovulacijo. No, nama je uspelo, dobili smo že drugega sončka. user posted image
Pa nisem porabila cele škatlice.
Veliko sreče.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 21:19:21   
ANABOJAN
hvala
danes sem že kar obupna, še tako stresna služba in vse skupj se nikamor ne premakne, da sem že prw obupana. Pa vse kar si želim je majhn pikica v trebušku....
testi so p vedno bili beli?
jaz sem pa mislila da pokže test ovulacijo tudi do 48 ur naprej, se motim?
ana

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 22:06:51   
kitka1
Ovulacija po pozitivnem ovulacijskem testu naj bi bila od 24 do 48 ur po testiranju, ker ovulacijski test pokaže prisotnost vrha hormona LH (hormonska sprememba, ki se zgodi 24 do 48 ur pred dejanskim razpokom jajčnega folikla). Običajno ta vrh traja približno 12 ur, zato ga lahko tudi zgrešimo. Če nam test pokaže le rahlo črtico, smo lahko pred vrhom ali že po njem, lahko pa do vrha tudi ne pride, zato na testih piše, da je pozitiven test le takrat, ko je testna črtica enaka kontrolni ali celo močnejša.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 22:12:11   
maca8
Zdravo! Nikar se ne sikiraj zaradi teh testov, meni tudi niso nikoli pokazal dveh močnih črtic (v navodilih piše ni ovulacije), kupila sem jih v DM-u. Pol sem jih pa naročila prek spleta iz Anglje (ful cenej pa 100 jih dobiš, pa še kolk občutljive lahko izbiraš), pa so mi šele prvič pokazaluser posted image . Sdaj čakamo če smo bili uspešni!

Aja moja g. pa mi je zabičala da naj ovulcijskih testov ne uporabljam ker niso zanesljiivi in da smo dekleta pol še bolj pod pritiskomuser posted image !

Nikar ne ubupuj, poznam kako si razočarana, tudi midva že kar lep čas deleva na user posted image ! Tudi zate bo posijalo sonce vrjemi mi! Veliko reče pa user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 9:33:16   
Athina
Hej ... še moja izkušnja z O testi ... sicer imam reeees očitne ovulacije, ampak ker že kar nekaj časa delava na user posted image , sem se odločila, da poskusim še s temi lističi ... Vseh 5 (iz DM-ja) se je obarvalo, prvi čisto rahlo, vsak naslednji le bolj ... Sem pa potem govorila z ginekologinjo in je rekla, da imam res srečo, ker pri večini punc ti testi ne funkcionirajo, pa potem vseeno zanosijo. Tako da po mojem mnenju ... izberi metodo merjenja O, ki ti najbolj ustreza. Sama sem namreč enkrat poskusila z merjenjem BT, pa mi to ni ustrezalo ... že tako ali tako jutra niso moji najljubši deli dneva, da pa bi si mogla še BT merit v tistih urah, ne, to res ni zame ... potem je tu še izcedek in splošno opazovanje telesa ... Saj bo! Držim pesti za vse nas, da bodo sami user posted image user posted image ...

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.