|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
10.9.2008 21:01:07   
fujdo
  punce pozdravljene,
a bi mi lahko napisale kako izgledajo popadki?to je bolecina podobna...........??????a boli samo spodnji del trebuha?cel trebuh?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
10.9.2008 21:03:38   
acitak
tk k bi mela krče pri menstruaciji...drgač si pa meri na kolk jih maš...če je razmak samo par minut pol bo to...user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 21:09:00   
Anonimen
pravi popadki boli te v medenici in v trebuhu,vse ostalo lažni popadki

(odgovor članu acitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 21:14:20   
klavdiy4
Menda so bolj intenzivni kot predmenstruacijski krči....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 21:15:44   
Anonimen
jaz sem se tak obremenjevala s temuser posted image če bom sploh prepoznala in vedla, da morm it rodituser posted image user posted image sploh ker sem te lažne mela skoz, pa kr fajn so zategovaliuser posted image
sam ko se gre pa zares, pa ni dvoma. tko da boš vedla, brez skrbiuser posted image mi na kraj pameti ni padlo, da bi podvomla. sem se zbudila ponoči in vedla - to je to. in je blouser posted image

bolečina je pa tko, kt če maš fejst boleče menstruacije, pa to pomnožiš z ene 87user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 21:47:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jaz sem se tak obremenjevala s temuser posted image če bom sploh prepoznala in vedla, da morm it rodituser posted image user posted image sploh ker sem te lažne mela skoz, pa kr fajn so zategovaliuser posted image
sam ko se gre pa zares, pa ni dvoma. tko da boš vedla, brez skrbiuser posted image mi na kraj pameti ni padlo, da bi podvomla. sem se zbudila ponoči in vedla - to je to. in je blouser posted image
točno tko,se podpišem,s tem da pr men je blo tko da men ni otrdeval trebuh ampak mi je hotlo križ raznesti tko da mam še zdej probleme s križem,tko da je čist različno,sam boš pa vseen vedla vrjem,men ni delovalo niti podobno mensrtualni bolečini...nevem no,vsaka drgač občuti,je pa taka bolečina kot je ni,ne moreš primerjat z nobeno drugo,pa ne mislim zdej po moči kolk boli ampak tko ne moreš rečt kot menstrualna bolečina al pa da si ful neki pojedu pa te zvija...je čist neki druzga blo-vsaj zame...pa ni noben baubav

bolečina je pa tko, kt če maš fejst boleče menstruacije, pa to pomnožiš z ene 87user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 9:35:20   
evica23
Mene pa ni nič bolelo v trebuhu ampak samo v križu. Ko se je zažela akcija sem točno vedla, da je touser posted image . Tud hodit nisem mogla. Še dobro, da je šlo vse skupaj dokaj hitrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 12:20:53   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: acitak

tk k bi mela krče pri menstruaciji...drgač si pa meri na kolk jih maš...če je razmak samo par minut pol bo to...user posted image

Jest sm mela sicer umetne, ampak lahko trdim, da tut mal ni podobno menstrualnim krčem!!!Jest sem se tut s tem tolažla, tko da...to žal ni res.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2008 12:22:49   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: evica23

Mene pa ni nič bolelo v trebuhu ampak samo v križu. Ko se je zažela akcija sem točno vedla, da je touser posted image . Tud hodit nisem mogla. Še dobro, da je šlo vse skupaj dokaj hitrouser posted image

evo točno tako kot pri meni.križ me je bolel da sm misnla da me bo na pol preklalo.user posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 14:16:05   
Kaštrun
ne vem sicer kakšne M imate ve, ampak pri meni krči niti slučajno niso bili podobni menstrualnim. bolj krčem, ki jih imaš, ko imaš hude, ampak res hude prebavne motnje. pa itak ti takrat še trebuh začne otrdevati, tako da popadkov itak ne moreš zgrešit!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2008 16:57:29   
Piruri
Moji popadki doma so izgledali le kot en krč, ki je zajel moj trebuh in je po par sekundah popustil...šele ko so mi v porodnišnici predrli vodo, sem občutila kaj so popadki user posted image ...bolečina, ki mi je obračala oči...sem pa imela porod z epiduralno, tako, da sem se spoznala le z ene desetimi takimi sunki in pol je minilo...

www.by-ab.si

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2008 17:03:30   
AnciM
Mene je pri popadkih bolj bolela medenica kot pa trebuh. Vsak popadek je bolel bolj v kosteh in nižje v medenici. Sem imela občutek kot, da mi bo zdaj zdaj mali ven padel.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?