ronja
|
Ne, tehnofil, če nekdo prevara in potem rešita probleme, ki sta jih imela in si oprostita, potem morata bit kar oba vključena in gresta oba čez to. In če gresta čez to in rešita probleme, potem se drugič ne zgodi več, v tem je vsa fora tega, da greš čez to. Sicer ne narediš nič, samo skup ostaneš - to ni isto kot "it čez to". Tebi se zdi, da lahko dva komot rešita probleme, tudi če on njo mlati, meni se zdi, pa da imata v primeru varanja veliko večje šanse - tudi bolj naravno je to (v naravi se samci nam podobnih opic ne izživljajo nad samicami - razen pavijanov, ampak so že daleč stran). Zdi se mi grozno, da bi od partnerja zahtevala, da je ves čas, celo živeljnje popolnoma odgovoren in zrel in ne naredi nobene napake in nepredstavljivo, da bi on to od mene zahteval (pa se ne varava, da ne bo pomote). Ampak če bi se kdaj kdo od naju znašel v situaciji, ko bi si noro želel naredit eno bedarijo, mi je všeč, da veva, da to ne pomeni, da najina ljubezen ni dovolj močna, da bi to premagala. Take stvari pa se ti ne dogajajo ves čas, ker pač nek družinski človek nima takega stila življenja, da bi se mu to ves čas dogajalo (s takim, ki ima plejboj stil, pa itak ne bi šla družine ustvarjat). Ampak zgodi pa se lahko po moje vsakemu, da si zaželi, razen če samo doma čepiš, česar si pa ne želim ne zame ne zanj. In imam rajši, da enkrat naredi neumnost, pa mi po pravici pove, pa ugotoviva, kaj pogreša pri naju in lahko to popraviva in imava naprej lep odnos, kot pa da je ne naredi, pa sicer ostane zvest meni in je z mano, vendar pa mu je na koncu žal, da ni izkoristil šanse, da ni bil malo bolj nor, da ima občutek, da zaradi mene ni mogel doživet nečesa... in je z mano, ampak lahko odnos tone... Če bi ves čas divjal z avtom, bi ga nekam poslala, sploh ne bi imela otrok z njim, če pa ga bo enkrat nekaj pičilo in bo 1x blesav, pa se mu bo nekaj zgodilo, ga pa ne bom morila zato in mu bom stala ob strani. Zakaj bi bilo tu drugače?
|