|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ups - muca je ostala na balkonu :-)
10.9.2008 10:00:23   
honey
Včeraj zvečer, ko sem šla spat, sem imela odprta balkonska vrata. Ura je bila pozna in se mi je že malo mudilo spat, ker sem samo še z enim učem gledala in sem enostavno pozabila glavo pomolit na balkon. Pač vrata sem zaprla in šla spat. Ob 5.00 zjutraj pa sem šla na wc in se že uležem nazaj v posteljo vsa zalimana, ko se mi je zdelo, da nekaj praska po balkonskih vratih. Pa že prej se mi je zdelo čudno, kje je naša mačkonka, ker ponavadi spi pri nas v postelji. Ko pa sem slišala tisto praskanje oz. trkanje, mi je bilo takoj jasno - spala je na balkonu user posted image  No v glavnem, ko sem jo spustila noter, mi je namenila tak jezen poged in tako mi je zamijavkala, da sem se ji začela kar smejat. Ja ni kaj, se zgodi. Danes bom bolj previdna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ups - muca je ostala na balkonu :-)
10.9.2008 10:03:31   
Mišni
Se zgodi. Meni se je danes zjutraj skoraj, da nisem psice na balkonu zaprte pustila ko sva šla z otrokom od doma. Hvala bogu je še pravi čas zalajala in opozorila nase. No, saj hudega ji ne bi bilo, samo stanovalci bloka najbrž ne bi bili preveč zadovoljni, ker bi celo dopoldne glasno "urejala promet" pod balkonom.
Se je pa tašči zgodilo, da je pa njeno psico v garažo (v hiši) zaprla in je tam bila celo noč. Pa sploh ni nič kaj protestirala.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 10:17:09   
nuala
Ko sem jaz dobila drugega otroka sem bila nekoliko zmedena in malo preobremenjena. Tako sem enkrat mojo ljubo psico pozabila v gostilni. Šele ko sem jih na parkirišču pakirala v avto sem ugotovila, da mi eden manjka...
Po nekaj mesecih sem se navadila šteti do 3 in se to ni več ponavljalo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 11:16:13   
copka
Nas macek tudi rad hodi po lopi, ki je povezana v nadstresek za avtomobile in se nahaja za hiso. On je ponavadi zunaj ponoci in ga ni nihce pogresal. Ko sem pa zjutraj sla v sluzbo, odklenila avto, sem slisala tako mjavkanje, kot bi ga kdo klal. Sem hitro tekla po kljuc, odprla in macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod.

Ga je kar izucilo, sedaj cim vidi, da gremo ven iz lope, hitro pritece.user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 11:34:22   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: copka

macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod. 

Ja, ja, muce so res eni grozni firbci user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 11:36:28   
Anonimen
Jaz sm ga enkrat v omaro zaprlauser posted image user posted image
K mi je užgal sm šla odpret, pa je spal notruser posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 12:55:28   
smigli
Jst sem pa mojga žal že pokojnega mačka odpeljala na strehi od avta. Še dobro, da sem šla počasi in se po nekaj metrih ustavila na križišču. Madona me je skoraj kap, ko je pred šipo zdrsil razjarjen maček. Od takrat naprej je opustil spanje na avtih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 22:03:55   
pokica_
Moj lubi je tudi 1x našega macota zaprl ven na balkon. Pa je meni že postajalo čudno, kak to, da nihče ne leta po stanovanju, ko je tak divji mačkon; pa ga najdem na balkonuuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2008 13:59:25   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: honey

IZVIRNO SPOROČILO: copka

macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod. 

Ja, ja, muce so res eni grozni firbci user posted image

Ja, to pa res. Enkrat ko je bil se majcken, se je igral s cebelico.user posted image  No, in od takrat se ne zanima vec zanjo. Je imel 3-kratno tacko, ker ga je picila.user posted image

No, saj zgodbic o macjem firbcu je veliko, ene tudi niso tako smesneuser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2008 22:18:16   
andreja32
Mi imamo eno ogromno staro orehovo pisalno mizo.pa sem enkrat nadelce ven vlekla. Vmes sem imela še telefon, pridem nazaj lepo predale nataknem nazaj v pisalno mizo in grem. Čez kako uro smo pogruntali da naše muce ni.Jo kličemo, gledat smo šli okoli hiše, aktivirali vse sosede, mačke nikjer.Jaz ,,ta panična,, sem dala še na radio hit oglas da se je izgubila bela dogodlaka mačka.Otroci so bili čisto fertik.Še enga soseda sem skoraj  obtožila da mi jo je ukradel ( mu je bila strašno všeč).No zvečer ko je šla mulerija spat in je po hiši ratalo tiho sva pa z možem zaslišala mijavkanje.Pa sem hodičla okoli mize. pa slišal se jo je že videl pa nikjer.ma končno mi je potegnilo.....izvlečem predale ven in jo zagledam do vratu vkopano v papirje...........trapica mala.....

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?