Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:57:36
|
|
|
|
puncica
|
Punce hvala za podporo ampak jaz sem se odločila in tega javno ne bom več počela. Me je pač prizadelo. In nočem čez pol leta ponovnih kritk poslušat. Ko pa bo in če bo pa sigurno dobite čestitke na novem forumu (čestitke in pozdravi :bravo:) Sem pač kot mali otrok, ki se scmeri če ji nekdo kriv prst pokaže in leti s svojimi igračami na drevo. So what, taka sem? kalimero, ne nisi bila ti tista, sploh nisem vidla da si to napisala. :zmeden2:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 21:07:28
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:bravo:dones je moj :love:star celih 13 mesecev:bravo: VSE NAJBOLJŠE MAJ:torta::torta::torta::torta::torta: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :rozica:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 21:10:31
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo: Tara pol ti pa trakec narobe kaže :)-
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 21:11:36
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:)-:)-SAM RES:)-
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 22:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Da še jaz pristavim svoj piskrček. Redkokdaj pošljem kakšno čestitko, ker težko nekomu :darilo::rozica::torta::bravo::bravo::rozica:, če ga čisto nič ne poznam, želje pa naj bi bile iskrene, zato rada in iz srca pošljem iskreno željico, bodisi v obliki :bravo::torta::darilo::rozica::angel:ali :sloncek:, nekomu, ki se mi je bolj prirasel na tem forumu. Drugih čestitk in pozdravov ne berem, sem pa prepričana, da je namen tistega, ki se prvi spomni na nekoga res lep in iz srca in verjamem, da mo s to gesto polepša dan, kar je pa tudi nekaj, zato Punčica kar pogumno naprej.
|
|
|
Minus koliko kg po poroduBožička09Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?3-4kg (
22%)
5-6kg (
25%)
7-8kg (
24%)
9-10kg (
17%)
11kg ali več (
13%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!