|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enomesečniki
10.3.2005 16:56:34   
Dipsi
Lep pozdrav vsem ringarajam in ringarajnikom - al kako se reče. Zelo zanimivo je brati vaše debate, saj izveš marsikaj zanimivega in koristnega in človek postane - kakor je že ena napisala pred časom - od RR kar odvisen - in mora slediti sporočilom kar vsak dan.
Zdaj pa k stvari - zanima me, kje imate (oz. ste jih imele) čez dan otroke, ki so stari prib. en mesec - kje ležijo - jih imate kar v zibkah ali kje drugje. Zanima me tudi, če je še prekmalu, da bi ga dala v stolček (ne vem kako se mu reče - od abc), ki je že rahlo v dvignjenem položaju?

Pa še dojenje - ali vedno dojite na obeh straneh ali samo na eni - dojite 3 min na eni 3 na drugi - kakor pravijo v šoli za starše - ali toliko časa, kolikor se vam zdi, da je v prsih še mleko.

Lepo se imejte! ;)
Janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   enomesečniki
10.3.2005 17:07:42   
.ču
Zivjo!
Pri nas je lezal cez dan v globoki kosari od vozicka v dnevni sobi.
Z enim mesecem pa sem ga dala v stolcek(za hranjenje)res v zelo rahlo dvignjenem polozaju,takrat ko je bil buden.Pocasi je zacel opazovati okolico.

Dojila pa sva se vedno en obrok na eni strani.

Mogoce pa ti bo katera svetovala kako drugace.

Lp

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   enomesečniki
10.3.2005 17:19:19   
Anonimen
Pri nas že od prvega dne leži v ležalniku na sedežni garnituri v spuščenem položaju. Ni hotel biti v posteljici čez dan. To pa je super stvar. Ko pa je buden, pa ga malo dvignemo, da gleda okoli.

(odgovor članu Dipsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   enomesečniki
10.3.2005 17:37:23   
nita
tudi naša je čez dan v ležalniku ali na naši postelji (kolikor ni na rokah). v svoji postelji je samo čez noč.

dojim pa jo vedno en obrok na eni strani. je pa od 10-15 minut, včasih še kaj nategne.

l.p. anita

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   enomesečniki
10.3.2005 18:06:17   
Anonimen
Moj je bil malo v svoji posteljici, malo na najini postelji (vse to je bilo v isti sobi), malo v vozičku, ki smo ga imeli v stanovanju in malo v kotu kavča (založenega z mizico). Torej sem ga kar precej sem in tja prestavljala. Ampak to, ko je bil buden, Ko pa sem videla, da ratuje zaspan, sem ga pa nesla v posteljico, kjer je potem zaspal. Čez dan sem imela žaluzije rahlo zatemnjeje, tako da je bilo še svetlo, samo ne preveč.
Dojila pa nisem.

(odgovor članu Dipsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   enomesečniki
10.3.2005 20:16:40   
Pupica
Naša enomesečnica je bil povsod po malem.Prov res!
Sedja ko se spomnim mi je kar toplo pri srčku. No če sva se dojile leže in je zaspala, je spala zraven mene, če sede, in je zaspala sem jo pa dala v svojo posteljico, ki je bila na koleščkih, tako da ni bila vedno na istem mestu:)-

Sicer pa je bila naša skoraj do 2,5 meseca taka zaspanka, da je zaspala čim si jo položil dol. :zmeden:

Vendar po 3 mesecu spi vedno v svoji dnevni posteljici.

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   enomesečniki
10.3.2005 20:19:49   
Anonimen
Če ni bil v vozičku in na sprehodu, je bil večinoma na/pri meni. Ponoči je spal ob meni, podnevi pa ležal na prsih oz. trebuhu, jaz pa sem bila v polležečem položaju in spala, brala ali gledala tv.
Tiste redke trenutke, ki sem jih vzela zase, pa je bil pri njegovem očetu (v enaki poziciji), za kak kratek trenutek pa v torbi za novorojenčke, v kateri zdaj spi podnevi in ponoči.

(odgovor članu Dipsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   enomesečniki
10.3.2005 21:24:06   
Pinja
Prvi mesec sem jo imela kar v globokem vozičku čez dan, ponoči pa v zibki. Okoli enega meseca sem jo dala pa v ležalnik (stolček), ker je bila sitna v vozičku, ker ni nič vidla.

Dojim pa enkrat na eni joški, drugič na drugi, če pa je ful lačna, moram dat pa iz obeh. V tem primeru dam pri naslednjem obroku tisto joško iz katere je jedla nazadnje.

(odgovor članu Dipsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......