|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bel madež na ritki
9.9.2008 19:08:52   
simonč
zdravo mamice! prosim za nasvet, morda se je kateri že pripetilo kaj podobnega. malemu je v vrtcu malo ušlo v hlačke pa ni nič povedal. smo šele zvečer videli in je bil kar dologo pokakan. zdaj ima na tem mestu bel madež, ki noče proč. sem mislila, da bo izginil čez poletje, ko bo malo posončil ritko... zdaj ga ima že več mesecev. bojim se, da je koža ostala brez pigmenta. sem se že zanimala, če obstaja kakšno zdravilo za depigmentacijo in naj bi bila neka krema "vitix". vprašala sem tudi dermatologa na med.over.net., pa pravi, da dvomi, da bi bil madež od blata. se kateri kaj sanja kaj bi to bilo? hvala in lepo se imejte!
lp simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bel madež na ritki
9.9.2008 19:32:13   
vesel
Pozdravljena!

Nimam teh izkušenj vem pa tudi,da če je bila naša mala malo dlje pokakana takega madeža kot ga ti opisuješ nismo imeli.

Jaz bi na tvojem mestu šla do pediatra in on bo že odreagiral kako in kaj. Nič bat,če se tvoj malček vredu počuti in ga na tistem predelu,ko je madež ne boli se jaz nebi sekirala.

Vsekakor pa ti svetujem obisk pediatra.user posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu simonč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 21:05:40   
Volga
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 21:18:27   
tinatona
Hej!

Upam da se hecaš. Če bi bila malo dlje pokakana bi kvečjemu dobila vneto rito.

Kožo brez pigmenta ima pa najbrž že od rojstva, samo da vi niste opazili. Pri tem ti nobena krema ne bo pomagala.

Moj sin je tudi brez pigmenta (čez celo lopatico, pod pazduho in čez skoraj pol trebuščka), pa je sicer čisto zdrav triletnik.

Edino kar moraš pazit je poleti, da jo ne bo sonce ožgalo - tam je koža še bolj občutljiva.

LP

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 1:31:19   
simonč
na žalost se ne hecam. bom res stopila do zdravnice. hvala za odgovore! lp simona

(odgovor članu simonč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 9:37:21   
Felicity
Ne, to zagotovo nima sploh veze s tem, da je bil pokakan. Koža pač nima pigmenta. Krema za depigmentacijopa uporabljaš, če imaš madeže, se pravi bolj temno kožo, flekce od mozoljev, sončne pege  in podobno. Ne uporabljaš pa kreme na koži, kjer že itak ni pigmenta.

Naša ima tudi en predel na hrbtu, kjer nima pigmenta, ostane vedno belo, je pa treba te predele še bolj zaščitit pred soncem.

Če te ful skrbi pokliči pediatra.

(odgovor članu simonč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 0:55:38   
simonč
malo sem še brskala po netu in ugotavljam, da bi bila lahko kožna plesen oz. neka vrsta gljivic. kaj pravite. ima morda kakšne izkušnje s tem pri otroku?
lp simona

(odgovor članu simonč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 7:23:18   
mojca75
razmišljaj trezno - če bi bilo to od kakca kolk takih flekov bi imeli otroci ki so še v plenicah in so kdaj tudi malo dlje pokakani user posted image

Mislim da ni od tega

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu simonč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?