Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
termometer, spalka in še kaj 8.9.2008 22:47:00
|
|
|
|
Lucka1
|
Ojla dekleta, trenutno pospešeno nabavljamo stvari za prihajajočega člana, pa imam nekaj vprašanj......kakšen termometer, toplomer in krtačo-škarje-glavnik komplet naj kupimo - torej kater proizvajalec oz. kje kupit? Pa še nekaj v zvezi s sprehodi oz. oblačenjem - mava voziček in toplo košaro, pa se mi zdi, da bi noter vseen dala malčka v neko spalno vrečo? Ali kako? Samo toplo oblečt in dekica? Vsak nasvet bi mi bil dobrodošel, da vem kaj naj kupim. Pa še za spanje me zanima - ali v spalni vreči ali samo v kakem pajacku in s posteljnino in dekico pokrit?? Ja, ja, saj vem - boste rekle, da kompliciram, ampak res res se mi ne sanja, nočem pa imeti 100000 stvari, pa jih potem ne uporabljati....sem spraševala tudi pri oktoberkah, pa vseeno še tu poskusim.... Lepe sanje vsem
|
|
|
|
RE: termometer, spalka in še kaj 9.9.2008 9:35:58
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi smo kupli termometer s katerim lahko merimo tudi v ušesku sploh je prišlo prav ponoči če je mel zvečer vročino da smo lahko ontrolirali če pade.... drugače smo pa mel še enega digitalnega za ritko k je bolj natančno.... pomoje če otroka toplo oblečeš in še v odejico zaviješ ter daš štručko v košaro je dovolj..... Mi smo mel spalno vrečo smo jo dobil pa je nismo niti enkrat uporabljali.... smo malega kr lepo oblekli v pajacka in pokrili ...... čist mali se še tak ne zbrca....
|
|
|
|
RE: termometer, spalka in še kaj 9.9.2008 21:59:45
|
|
|
|
Čarli08
|
Termometre, glavničke ipd. lahko recimo kupiš v Mullerju - meni se je zdela kar fajn izbira in cene. Jaz ne mislim kupovat spalke, ga bom imela v košari ter pokritega z dekico, pa če bo zelo hladno, toplo oblečenega;
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?