|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   termometer, spalka in še kaj
8.9.2008 22:47:00   
Lucka1
Ojla dekleta,
trenutno pospešeno nabavljamo stvari za prihajajočega člana, pa
imam nekaj vprašanj......kakšen termometer, toplomer in krtačo-škarje-glavnik
komplet naj kupimo - torej kater proizvajalec oz. kje kupit?

Pa še nekaj v zvezi s sprehodi oz. oblačenjem - mava voziček in toplo košaro,
pa se mi zdi, da bi noter vseen dala malčka v neko spalno vrečo? Ali kako?
Samo toplo oblečt in dekica? Vsak nasvet bi mi bil dobrodošel, da vem
kaj naj kupim. Pa še za spanje me zanima - ali v spalni vreči ali samo
v kakem pajacku in s posteljnino in dekico pokrit??

Ja, ja, saj vem - boste rekle, da kompliciram, ampak res res se mi ne sanja,
nočem pa imeti 100000 stvari, pa jih potem ne uporabljati....sem spraševala
tudi pri oktoberkah, pa vseeno še tu poskusim.... user posted image

Lepe sanje vsem user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: termometer, spalka in še kaj
9.9.2008 9:35:58   
Katjusa
Mi smo kupli termometer s katerim lahko merimo tudi v ušesku sploh je prišlo prav ponoči če je mel zvečer vročino da smo lahko ontrolirali če pade.... drugače smo pa mel še enega digitalnega za ritko k je bolj natančno....

pomoje če otroka toplo oblečeš in še v odejico zaviješ ter daš štručko v košaro je dovolj.....

Mi smo mel spalno vrečo smo jo dobil pa je nismo niti enkrat uporabljali.... smo malega kr lepo oblekli v pajacka in pokrili ...... čist mali se še tak ne zbrca....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 21:59:45   
Čarli08
Termometre, glavničke ipd. lahko recimo kupiš v Mullerju - meni se je zdela kar fajn izbira in cene.
Jaz ne mislim kupovat spalke, ga bom imela v košari ter pokritega z dekico, pa če bo zelo hladno, toplo oblečenega;

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 15:22:31   
Nina00
Na začetku za ponoči ne rabiš spalne vreče. Pajacek ipd in odejica - se še ne razkrije. Takrat je to bolj praktično, saj ga spečega lažje odložiš in pokriješ, kot pa stlačiš v spalno vrečo. Ko pa se bo začel razkrivati, boš pa vidla kakšne bodo temperature, ker naš poleti spi v pajacku (odvisno od temp.: dolgi, kratki rokavi in hlačnice), sedaj pa še v tanjši spalni vreči brez rokavov. Imamo pa tudi nekoliko debelejšo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?