|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srček.......
10.3.2005 12:33:07   
AKŠ
najprej en LP....kar nekaj časa nisem dostopala do RR,ker sem imela v službi nenormalno dela in sem domov hodila le spat.....katastrofa...n ja ...sedaj pa sem ponovno med vami.....

joj dekleta...danes sem bila pri G, ker sem imela močne bolečin, bolj špikanje v spodnejm delu trebuha in mi to ni bilo nič všeč....

naredila mi je ultrazvok in vsaj do 31.3.sem v bolniškem staležu, neprej pa bova še videli kako in kaj.

kar je pa nejlepše je pa to, da sem na UZ videla, kako moji pikici bije srček!!!!! kar na jok mi je šlo..velik ja pa točno 10mm.....:bravo::bravo::bravo::

imam pa še eno vpršanje za vas...če katera ve....
če se zgodi, da bom ostala v bolniški do konca, kaj se najbolj izplača...ali najprej pokoristiti dopust, ki mi drugače propade, ali biti najprej v bolniški in dopust izkoristit zadnje mesece nosečnosti....in p kako se to pozna denarno pri porodniški.....vem da je vpršanje mal čudno, ampak me res zanima......

že v naprej se vam najleše zahvaljujem za odgovore......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srček.......
10.3.2005 12:38:51   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo::bravo:, da srček lepo bije:rozica:

Glede tvojega vprašanja pa ne znam pomagat, bo sigurno katera druga kaj napisala:rozica:

vse lepo še naprej:rozica:

Tinka

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srček.......
10.3.2005 12:40:12   
SU
Najprej iskrene čestitke za :duda:!! :bravo::bravo: Po mojem bo bolje, če se preseliš na forum "Prvič noseča"! Tam je kar nekaj nosečk, ki ti bomo/bodo znale pomagati pri rečeh, v zvezi z nosečnostjo, porodniško, ....! LP, Saša

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   srček.......
10.3.2005 12:42:53   
emaa
pa pazi nase, da bo do konca nosečnosti vse v reu.
LP:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srček.......
10.3.2005 13:27:20   
simonas
Glede bolniške in dopusta je tako, da je vseeno kdaj ga boš izkoristila. Gleda se ti povprečna plača zadnjega leta in v vsakem primeru ti bo not padlo. Je pa res, da če boš ves čas na bolniški boš dobivala 80% plačo in potem porodniško na to osnovo, tako da bo 20% nižja. Mogoče da zdaj izkoristiš dopust, ker se ti zadnji mesec tako verjetno ne bo štel zraven, ker boš menda že prej nesla papirje.

simona

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   srček.......
10.3.2005 13:51:57   
AKŠ
hvala dekleta...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   srček.......
10.3.2005 17:14:25   
Skye
:bravo::bravo::bravo:

pazi nase in na svojo :duda:...naj vaju

:angel::angel::angel: čuvajo.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   srček.......
10.3.2005 17:27:01   
Žan Luka
:bravo::bravo::bravo: za :duda:, mamico in očkota!!
Glede bolniške in dopusta pa takole, letošnji dopust moraš pokoristiti do 31.06. naslednje leto, če ne ti propade. Če pa boš šla v bolniško pa boš po treh mesecih dobila nadomestilo oz še eno plačo zraven. Četudi greš po 4-ih mesecih na dopust in potem spet v bolniško ti ne pripada več nadomestilo, ker iz naslova iste bolezni si nadomestilo že pokoristila.
Jaz osebno sem bila celo nosečnost v bolniški, ker sem imela rizično nosečnost in sem prve tri in pol mesece nosila dvojčke, nato pa je en plod odmrl :((! ostal pa je za nas najlepši :duda:.
Želim ti čim lepšo nosečnost, da se je boš rada spominjala in res sem vesela za vajino pikico,ki bo kmalu za vaju najlepši:duda: na svetu!!!
LP Lili:kuza:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   srček.......
11.3.2005 14:30:01   
Pupica
Evo čestitke tudi od mene:bravo::bravo::bravo::bravo:

Glede dopusta je pa bolje, da ga pokoristiš najprej, vsaj če se delodajalaec strinja, ker tudi kasneje ko boš za porodniško vlagala, bo kakšen mesec na kocu izpuščen. Mesec v dopustu boš pa zaslužila bolje, kot če bi bila na bolniški.
LP
:rozica:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?