Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
porod.Trbovlje še enkrat 10.3.2005 17:23:11
|
|
|
|
atinav
|
Ojla SU! Jaz sem rodila v Trbovljski porodnišnici 20.2.2005. V porodnišnici dobiš spalno srajco in jo lahko tudi menjaš vsaki dan, tako tudi spodnje hlačke, tako da tega ne rabiš nositi s sabo. Mogoče vzemi haljo, pa kakšne copate (ampak tudi te dobiš tam, če želiš). Imajo porodno sobo, ki je res super...ja kar vzemi sabo kak CD,če misliš da ti bo pasala kakšna posebna glasba...imajo pa tudi TV. Z samim osebjem sem jaz bila res navdušena...čisto vse babice in sestre so res super...v porodnišnici nisi številka in vzdušje je prav domače...verjemi počutila se boš fino...tako da brez panike;). papa :)
|
|
|
|
porod.Trbovlje še enkrat 11.3.2005 19:38:12
|
|
|
|
SU
|
Je kar malce manj treme, če takole prebereš take spodbudne besede! :)Hvala. Saša
|
|
|
|
porod.Trbovlje še enkrat 12.3.2005 12:50:53
|
|
|
|
Blanka77
|
SU V tej porodnišnivi je super, ni ti treba nosit spalne srajce in spodnjih hlačk, vse dobiš tam. Vsi so izedno prijazni in ti pomagaj ne glede na čas (ponoči). Tko da ni panike. Želim ti čim hitrejši porod.
|
|
|
|
porod.Trbovlje še enkrat 13.3.2005 22:12:40
|
|
|
|
SU
|
Hvala za lepe želje. Potem bom malce "odpakirala" potovalko za v porodnišnico! :)- LP, Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?