|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preverjeni hoteli-Djerba ali Turčija
8.9.2008 8:51:47   
orhideja75

katere hotele priporočate za dopust konec septembra/začetek oktobra na Djerbi ali v Turčiji? na kaj je najbolje paziti pri izbiri?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preverjeni hoteli-Djerba ali Turčija
8.9.2008 8:57:26   
Olivija
V Turčiji Alara park (Avsallar) - imajo zelo lušno plažo, idealno za majhne otroke. Na Djerbi pa Iberostar Mehari - plaža mi sicer ni bila tako zelo všeč, ker je čisto peščena in je bil pesek na začetku junija že zelo vroč, hotel je bil pa super.

Drugače pa hotele preverjam na holidaycheck.de

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2008 9:09:55   
lonja
Na Djerbi smo bili v hotelu Vinci Alkantara Thalassa in se imeli super user posted image !

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2008 10:34:27   
hubi
Djerba- Diana Rimmel Hotel

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2008 12:40:30   
Nika v službi
Kopiram svoj post iz nedavne preteklosti:

No, še ena fenica Turčije, pa sva prav tako že obredla ogromno sveta. In se pridružujem **** - če je dilema Egipt ali Turčija, je izbor Turčija, čeprav je naju Egipt (bili 2x), tudi navdušil, ne da ne.

Torej, v Egiptu sva bila v:
h. Laguna Vista, Sharm El Sheikh,
http://www.laguna-vista.com.eg/laguna_vista/home.htm

h. Mövenpick, Hurghada, Egipt,  
http://www.moevenpick-hotels.com/hotels/El_Gouna/welcome.htm?cultureLang=en

V Turčiji pa se vseh zdaj niti ne spomnim, bili pa smo do zdaj 6x! V začetku smo hodili predvsem v Belek, kjer so meni noro lepe plaže in vrhunski hoteli. Mi smo namreč malce bolj na luksuz usekani in izbiramo izključno hotele s 5*, all inclusive.

V zadnjih letih pa smo bili v območju Kemer.

h. Limra, Kiriš (Kemer), Turčija, 
http://www.limrahotel.info/english/index.php

h. Marti Myra, Turčija,
http://www.marti.com.tr/myra_eng/index.asp?tesis_id=1 

Za september načrtujemo bivanje v Titanicu verjetno. Gremo prvič z našo princesko, ki bo takrat imela nepolna 3 leta.

Do zdaj smo vedno potovali v organizaciji Globtourja in bili izjemno zadovoljni. Tudi izlete smo večinoma delali v njihovi organizaciji, nekaj smo jih naredili tudi preko lokalnih ponudnikov oz. sami z rent-a-car, pri čemer slednje ne priporočam, če greš tja prvič in nimaš kakšnih posebnih izkušenj.

Zame je Turčija res zakon. Aja, vedno smo bili septembra oz. oktobra.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 13:46:06   
NRMM
Vincci djerba resort in smo bili zelo zadovoljni.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 13:56:51   
NATAŠI
mi smo ravnokar prišli iz turčije, bili smo v gunick (malo pred kemer-jem) v hotelu Otium ARt (hotel je super, hrana odlična full izbire) motila me je pa plaža.. tako da smo bili v večini na bazenih ... imajo jih 4 in tobotane...

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 9.9.2008 13:57:10 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?