Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prosim za nasvet-voziček 7.9.2008 17:38:40
|
|
|
|
miracleme
|
Hello, forumovke... Zelo bom hvaležna za vsakršen nasvet glede vozička, ki ga bomo začeli uporabljati v začetku decembra. In sicer: doma imamo Peg perego Pramette (ki nima trde košare, temveč samo zimsko vrečo; ležišče za novorojnčka ni čisto ravno, ampak ima malo naklona). Za prvega otroka, ki se je rodil poleti je bil ta voziček čisto ok, sedaj pa razmišljam, da bi nam košara pozimi zelo prav prišla. Glede dokupa košare - cca. 180 € sem skeptična, v tem primeru bi se raje odločila za nov trikolesnik, v kompeletu s košaro, brez lupinic ( v mislih imam Jane slalom ali bebe confort - high treck oz. kaj v tem stilu). Kakšen je vaš nasvet - naj omenim, da se mi je ena gospa že ponudila za odkup Peg perego pramette (niti ne po slabi ceni). Hvala za nasvete....
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 7.9.2008 18:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsi s katerimi sem se do sedaj pogovarjala ali pa brala njihove prispevke so si edini, da mora novorojenček ležat na ravni površini in torej športni del vozička, ki se ne poleže v popolnoma raven položaj za novorojenčka ni primeren. Tako da sem glede na to, da bom začela voziček uporabljat decembra in da se športni del ne poleže čisto v vodoravni položaj, kupila tudi trdo košaro (ne lupinice), ki jo lahko s pritiskom na 2 knofka enostavno snamem z ogrodja in nesem v stanovanje.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 7.9.2008 18:45:17
|
|
|
|
miracleme
|
Pozdravljena, Otika.... Midve se srečava pa tudi pri decemberkah, a? Hvala za tvoj nasvet. Zanima pa me kateri voziček imaš in katero košaro si kupila? Cena,... Hvala
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 7.9.2008 19:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam Mutsy-ja 4-riderja (ogrodje, košaro in športni del) ... to troje naju je skupaj prišlo 570€. Zaenkrat ga vozim samo po stanovanju, pa sem super zadovoljna, ker je blazno okreten, brez problema se zloži s športnim delom vred, športni del se obrača v obe smeri, sedež je prostoren, velika napihljiva kolesa ima za po vseh terenih, ... Drugače sem nekje pri decembrkah08 prilepila eno slikico, če te zanima.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 7.9.2008 20:35:00
|
|
|
|
Naja30
|
Mi imamo tudi PP Pramette, pa se ga da čisto do ravnega spustiti. Moja hčerka je rojena konec novembra in sem jo vozila vso zimo v njemu. Ležišče je ravno.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 8.9.2008 8:59:36
|
|
|
|
katja_p
|
Tud js sm mnenja, da je fajn za novorojenčka, če je na ravni podlagi in sem zato tudi kupila košaro. Vzela sem cel komplet: košara, lupinica, športni del; Jane Nomad Všeč mi je, ker je lepo vodjiv, enostavno se ga da zložit, in z lahkoto snamem (ali pritrdim) košaro ali lupinico z njega.
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 9.9.2008 21:47:36
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz sem tudi za košaro, posebej jeseni/pozimi. Se pa cene gibljejo nekje do 600 EUR za komplet - športni del + košara. Sem precej prebrala in se kaj kmalu odločila, da bomo košaro absolutno imeli, da bo tamali na ravnem in toplem; bomo pa kakšno drugo stvar (recimo ležalnik) izpustili
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet-voziček 10.9.2008 15:31:47
|
|
|
|
Nina00
|
Naš je rojen decembra, pa smo bili brez košare, ker se hrbtišče spusti povsem v vodoraven položaj. Kupili pa smo zimsko vrečo, ki je prišla prav še naslednjo zimo. Pa smo bili celo zimo veliko zunaj. Se je super obneslo. Nekje do starosti 7 mesecev se je brez pritoževanja vozil v povsem ležečem položaju, ker je imel iz vozička kar dober razgled (česar pa v košari ni). Tako smo začeli nagib uporabljati res šele, ko se je sam začel posedati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj izgubite živce?nosek5Opišite kako se pomirite!Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (
53%)
Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (
8%)
Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (
39%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!