|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogoltnil kamenček
7.9.2008 10:58:15   
biga
Moj 15-mesečni sinko je danes pogoltnil kamenček (velikosti 5-6 mm). A bi nas moralo skrbeti ali samo gledamo, če ga bo pokakal? Je treba k zdravniku? Z njim je vse v redu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogoltnil kamenček
7.9.2008 11:00:35   
sazi
lani je naš takrat 17-mesečnik pojedel še malo večji kamenček. Malo bolj sem bila pozorna nanj in kmalu ga je pokakal (mislim, da naslednji dan). Je bil pa kamenček zelo okrogel in brez ostrih robov. Če bi bil bolj grob, bi me verjetno bolj skrbelo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2008 20:11:38   
TinaUros
Kar je manjše od 1€ gre skozi prebavni trakt. Mal opazujte blato.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2008 20:39:33   
kaya2007
sem poleti srečala ene starše, ki so imeli punčko, ki je ves čas jedla pesek in kamenčke...niso bili nič zaskrbljeni, baje je vedno vse pokakala in je bilo vse ok user posted image

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2008 20:48:28   
skuštrana
sem poleti srečala ene starše, ki so imeli punčko, ki je ves čas jedla pesek in kamenčke

Ha, ha, a si nas srečalauser posted image No, mi imamo fantka ki ima najrajđši na svetu mivko, pesk in takšne stvariuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2008 12:21:27   
Anol
Naš 16. mesečnik je tudi katastrofa, vse kamne v usta.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 9:04:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

sem poleti srečala ene starše, ki so imeli punčko, ki je ves čas jedla pesek in kamenčke...niso bili nič zaskrbljeni, baje je vedno vse pokakala in je bilo vse ok user posted image

Ja mogoče smo bli to miuser posted image . Imam tudi punčko user posted image , pa tudi ona je jedla pesek in kamenčke. Sploh na morju je vse prelizala pa tudi pogoltnila. Zdaj pri 15m je malo bolje pa še ima včasih polno usto peska. Če ne vidiš sprememb je vse ok.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 9:38:42   
pupika
Punce vse  male kamenčke bodo otroci pokakali. Naš je na morju pojedel kovanec za 20 lip, mož je naredil tako paniko, jaz sem pa rekla, bomo pač malo bolj gledali v plenico, kaj je notri, in res naslednji dan je šel ven in je bil atako oksidiran. Se pa spomnim, da je približno pred 10, ali 15 leti moja sestrična pojedla kovanec za 5Sit in je morala it v bolnico, no tam je bila toliko časa, dokler ga ni pokakala. Tako da ne delajte si nekih večjih skrbi, saj veste kako pravijo, kar gre not mora it tudi ven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?